A statisztikák szerint a férfiak gyakrabban lépnek félre, főleg amikor kisgyerek van, tehát az asszonyon amúgy is nagyobb a teher és nem képes mindig ragyogni.
De ezt most hagyjuk.
Szóval azért mert három ilyen esetet láttál, szerinted ez így van és kész. Én sokkal idősebb vagyok nálad és sokkal több válás, szakítás volt már a környezetemben. És hidd el, én is utálhatnám ezért a férfiakat, mondjuk a volt férjemet. De nem teszem. Mert az általánosítás a gyenge szellemi képesség jele. Amikor nem akarsz gondolkodni, nem akarsz erőlködni, hogy meglásd mindenkiben az embert, hanem ítélkezel és konklúziókat vonsz le mert az könnyebb. Ha boldog akarsz lenni az életben, ne tedd.
És még valami. Lehet, hogy ezek a nők leléptek. De az is lehet, hogy erre okuk volt. (persze nem biztos, mindkét nem esetében sok a jellemtelen személy, ezt nem vonom kétségbe)De!!!! Te nem látsz bele senki életébe, nem tudod, mi van kettejük között, még a szüleid esetében sem, sőt, ott főleg nem, mert a szüleinket nem vagyunk képesek férfiként és nőként elfogulatlanul szemlélni.
Szóval sokszor a férfi tilosban jár, aztán rinyál amikor a nő otthagyja, esetleg egy másik pasiért. Sokszor a férfi semmibe sem veszi a társát évekig és bár nem csalja meg, de nem képes társként lenni mellette. És ezt egy kívülálló rohadtul nem tudja megítélni. Ezért azt mondom, ne ítélj meg senkit és főleg nem általánosíts az ítéletedet egy adott nem (más esetben faj stb) összes képviselőjére. Ha olyan pasival jönnék össze aki így vélekedik a nőkről,páros lábbal rúgnám ki néhány nap után. Persze akkor én lennék a hibás és egy újabb bizonyítéka lennék a női nem hibáinak, pedig nem. Csak megadom és megkövetelem a tiszteletet a másiktól akivel vagyok. Ennyi.
"Mert az általánosítás a gyenge szellemi képesség jele."
De mikor a cigányokról van szo,akkor miért nem így gondolkodtok?
Nem akarok témát váltani,csak írok egy példát.
Átlanásosítanak az emberek...
23. Azért az más, mert ott jóval kevesebb, aki rendes, és olyanban is sokszor csalódni, akit kivételnek véltünk. Én két rendes cigányt ismerek, és azt meg kell hagyni, hogy ők baromira szenvednek azon előítélek miatt, amiket a fajtársaik viselkedése miatt kapnak.
Viszont férfi-nő témakörben nem ilyen az arány: nyilván mindkét nemben a szemetebbek dominálnak, de sok rendes is van mind férfiból, mind nőből.
19/L
Általánosítás nem jo,azt írjátok.
Aki nem általánosít,az nem számolgatja,az arányokat.
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!