11/29 A kérdező kommentje:
Aszex,az nem kíván senkit!:)
2014. dec. 29. 13:13
12/29 anonim válasza:
Én ugyanez vagyok, csak lányban. És én sem vagyok aszexuális.
13/29 anonim válasza:
Minek neveznéd ezt?
gyereknek, aki nem képes túljutni a problémáin.
14/29 anonim válasza:
Minek nevezném? Jellemhibának. Olyan embernek, aki általánosít, beszűkült gondolkodású és a rosszat látja mindenkiben. Ilyen emberek akadnak nemtől függetlenül és nem öröm a környezetükben lenni, mert ki akar olyan pasival szexelni aki nem tiszteli?
15/29 A kérdező kommentje:
Anyám megcsalta apámat.
Keresztapámhoz költöztem ezek után egy kis időre.
Keresztapámat is megcsalta a felesége.
Ezek után lett egy barátnőm,aki elhagyta a pasiját értem.
Egy nap szo nélkül lelépett,vissza a pasijához.
Ezek után mit szeressek rajtuk?
2014. dec. 29. 13:32
16/29 anonim válasza:
sajnos ilyen a mai világ...de egyik kutya másik eb: nők, férfiak...nem jobbak egymásnál...és ugyanúgy mind2 nemnél vannak kivételek is...
17/29 A kérdező kommentje:
Azért ismerjük be,hogy a nők lépnek le általában.
Miért?
Fiuknak nehezebb,az ismerkedés,megbecsülik a nőt.
Nők,ha kimmenek,az utcára 1 perc alatt bepasizhatnak,és ugye egy nőnek rengeteg udvarloja van,akkor is,ha nem szép.
Így esélyes,hogy lelép valakivel...ha egy kicsi gondja is van.
2014. dec. 29. 13:50
18/29 anonim válasza:
Én is a férfiakat, csalódás miatt.
19/29 anonim válasza:
Gondolom azért a férfi ismerőseid között is vannak csapodárok. Ennyi erővel utálni kéne az egész emberi fajt, nem gondolod? >.>
19/L
20/29 A kérdező kommentje:
Oda irtam "általában"
2014. dec. 29. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!