Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, szerintetek lehet egy...

Lányok, szerintetek lehet egy olyan pasi is helyes, akinek ragyás az arca?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze. Múltkor is láttam egy fiút, akinek az egész arca ilyen volt, mégis jól nézett ki. :)
2014. dec. 28. 18:54
 12/17 Linó03 ***** válasza:
Rendes tőled, önts belé lelket :)
2014. dec. 28. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Tanácsokat soha nem felesleges adni. A kommentem azelőtt küldtem, mielőtt írtad, hogy maradandó sérülések, egyébként megsúgom, hogy azokon is lehet segíteni, és ezt saját bőrömön tapasztaltam. Flegmázásra pedig semmi szükség.

Szerintem mindenkinek más az ízlése. Én nem tudom, hogy nekem tetszene-e ilyen srác, mivel nem nagyon láttam még hasonlót.

2014. dec. 28. 20:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Szerintem nem voltam "flegma", viszont felhívnám rá a figyelmed, hogy nem ismered a flegma szó valódi jelentését, úgyhogy mielőtt legközelebb használod, nézz utána, google 1 mp alatt kidobja.

Egyébként amit írtam, azért írtam, mert nem szeretem, hogyha nem arra válaszolnak, amit kérdeztem, hanem helyette olyan dolgokat akarnak belemagyarázni a kérdésbe, amiről szó nincs és csak feltételezésen alapulnak.

2014. dec. 28. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
A feltett kérdések 90% itt magára a kérdezőre irányul, ezért joggal feltételezhettem. És de, kedves gyermek, ezt nevezik flegmaságnak. De gondolj, amit akarsz. Alapvetően maga a kérdésed buta.
2014. dec. 28. 21:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Neked én nem vagyok kedves gyermek, mert nem vagyok már gyerek, kérlek kerüljük a bizalmaskodó szavakat, nem hinném, hogy olyan viszonyban lennénk! És a flegma szó jelentése, íme, hogy te is végre megtudd, ha már csak úgy dobálózol vele: közömbös, érdektelen, nyugodt. Most már legalább tudod...
2014. dec. 29. 11:14
 17/17 anonim válasza:
lehet
2015. jan. 2. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!