Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság olyan könnyen adja magát legtöbb nő?

Figyelt kérdés
Komolyan, a kisujjam se kell mozdítanom, jó igaz, én helyes vagyok meg jóképű, na de hát ennyi tartás sincs a mai nőkben? Komolyan, csak rájuk nézek és ők jönnek oda, és érzem, hogy már remeg is a pinájuk. Aztán fél óra beszélgetés és már szopnak is.
2014. dec. 28. 15:40
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy kiégek? Hasonló cipőben jársz?
2014. dec. 28. 16:11
 22/36 Mi közöd Tőle ***** válasza:
A kérdező nyilván a 14-18 éves korosztályról beszél és maga is ebben a korosztályban foglal helyet. Örülök, hogy sikeres vagy náluk, nagy eséllyel a későbbiekben sem lesznek gondjaid a nőknél. Maximum jobban meg kell dolgoznod értük. Azért arra készülj fel, hogy 20 éves kor felett, már jóval nehezebben lenyűgözhetők a lányok. Illetve te is "öregszel" majd. Gondolom sportolsz rendszeresen és ezért vékony, szálkás testalkatod van. Ha későbbiekben ezt abbahagyod esetleg, akkor előbb utóbb zsírosodsz majd. Mindenesetre élvezd ki, hogy most van szél a vitorlába bőven!
2014. dec. 28. 16:12
 23/36 anonim ***** válasza:

Ja neked szerencséd van.

Aki jóképű annak könnyen összejön.

2014. dec. 28. 16:21
 24/36 anonim ***** válasza:
22#: és mekkora kapuzárási pánik várható majd!... :D
2014. dec. 28. 16:28
 25/36 A kérdező kommentje:
Jó, oké. tehét aki fiatalonjól néz ki, és edz, az mind hájas disznó lesz, kiég, és kapuzárási pánikban fog szenvedni. Még valami biztató? Mindjárt elhiszem, hogy jobb csúnyának és kevésbé népszerűnek lenni a másik nemnél...
2014. dec. 28. 16:31
 26/36 anonim ***** válasza:
De tudod, miért kapod részben ezeket? Mert a buliban szopatod magad csajokkal.
2014. dec. 28. 16:38
 27/36 A kérdező kommentje:
Minden független pasi ezt csinálná, ha lehetősége lenne rá, nem kell az álszenteskedés.
2014. dec. 28. 16:40
 28/36 anonim ***** válasza:
Tudom én azt, csak nem mindegy, hogyan tálalod a dolgot.
2014. dec. 28. 16:43
 29/36 anonim ***** válasza:
Engem nem tudnál levenni a lábamról :) Akármennyire is jól nézel ki.
2014. dec. 28. 16:48
 30/36 A kérdező kommentje:
29. Leszik nem ér! :) Különben se mondtam, hogy minden nőt, persze hogy sokaknak nem jövök be, de sokaknak meg igen.
2014. dec. 28. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!