Ha egy nő és egy férfi kevésbé rokonszenvesek egymásnak, az általános ismeretségi körben miért az az első reakció, hogy dugniuk kéne?
De tényleg, szinte mindenhol ezt látom, tapasztalom, a munkahelytől kezdve a legutolsó romantikus filmekig mindenhol.
Szóval létezik egy nő, és egy férfi, sosem szimpatizáltak egymással, mert irritálónak találják egymást, a legelső reakció a nő és a férfi ismerőseitől is egyöntetűen az, hogy "dugnotok kéne".
Jó, nyilvánvalóan a barátnők nem kötik a nő orrára, de szerintem ők is ugyanazt gondolhatják, mint ahogy mi, férfiak.
Különben estem már bele én is ebbe a csapdába. Az egyik régi osztálytársam és az egyik évfolyamtárslányunk sosem bírták egymást, és egyből arra asszociáltam, hogy össze kéne jönniük, és szép párt alkotnának együtt, és hasonlók.
Szóval miért gondolunk egyből a szexre, az összejövetelükre, ha teljesen ellenszenvesek egymásnak az adott nő és a férfi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!