Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért változik meg a férfiak...

Miért változik meg a férfiak viselkedése, ha megjelenik egy nő is a társaságban?

Figyelt kérdés
Egy baráti társaságban amíg nincs ott nő, jól elbeszélgetnek, poénkodnak, haverkodnak. De ha megjelenik egy nő, egyből megváltozik a viselkedésük, elkezdenek menőzni, a többi férfit sértegetni, rajtuk poénkodni, és a nőnek imponálni, előadni, hogy ők az alfák a társaságban.
2014. dec. 28. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
sértegettek a pajtásaid? :(
2014. dec. 28. 08:23
 2/9 anonim válasza:
Miért változik meg a nők viselkedése, ha megjelenik egy férfi is a társaságban?
2014. dec. 28. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Az emberek nagyrésze kétszínü és bunkó... O:-)
2014. dec. 28. 08:31
 4/9 A kérdező kommentje:
1. Mondhatni előfordult, hogy olyan változásokon mentek keresztül, hogy csak néztem. De persze én ilyenkor simán megjegyzem hangosan, hogy "Most azért viselkedsz így, mert itt van egy nő?"
2014. dec. 28. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 szóval éltél az esélytelenek fegyverével, és még a csajt is kínos helyzetbe hoztad. Gratulálok.
2014. dec. 28. 08:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, ez már a végső megoldás, amikor annyira nem veszi valaki észre magát, hiába jelzek a szememmel, vagy nézek rá rosszallóan.
2014. dec. 28. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:

4. ez nagyon kínos :D

inkább csak hagyd ott őket a fenébe ilyen esetben

2014. dec. 28. 08:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy nő vagy-e, vagy férfi, de ugyanezt tapasztaltam már én is párszor. Sok férfitársam teljesen behülyül, ha nő kerül a társaságukba. Én olyankor hagyom őket kiteljesedni, meghúzódom a háttérben. Általában azok a férfiak, akik ilyen magatartást tanúsítanak, sokkal sikeresebbek a nőknél azoknál, akik csendesebbek, visszahúzódóbbak, és kevésbé szenvednek feltűnési viszketegségben.
2014. dec. 28. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:

ez ami azt illeti, egy teljesen természetes, ösztönből fakadó dolog, és ilyenformán persze, hogy hiába nézel rá rosszallón vagy jelzel a szemeddel, ez nem tudatos váltás szinte senki részéről sem, valószínűleg észre sem veszi, hogy ilyeneket csinál. és aztán csak nézi, hogy mégis, mi baja van a szemednek.

a férfi ösztönökben benne van, hogy dugjon meg minden nőt, hátha az ő porontyával lesz majd várandós a nőcske. ez nyílt tény. még ha nem is tesz ellene semmit, azért a célra saját esélyeit meg szeretné növelni, és ezért van, hogy ha különben barbár módon elvan a csupa fiú társaságban, azonnal egy kedves úriember lesz egy nő mellett. és próbálja a többi srácot valahogy degradálni a nő szemében, hátha ő lesz a leányzó szíve választottja aznap estére. logikusnak logikus. de nem tud róla mindenki. tudatalatt működés ez is, ne vesd meg őket ezért.

2014. dec. 28. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!