Van egy nő aki tetszik nekem, de nem áll velem szóba mit tehetnék?
Beszélgettünk sokat facén, aztán volt ilyen buli amin mind a ketten ott voltunk. Akkor találkoztunk először.
Amúgy látásból ismertük egymást, legalábbis én de ő nem biztos. szomszéd faluban lakik.
Amikor találkoztunk bókoltam neki, megdicsértem, hogy mennyire gyönyörű. Vele volt a barátnője ő megrázta a fejét és aztán elmentek. azóta meg kerül, elfut előlem mindig amikor összetalálkozunk.
Nem tudom, hogy miért csinálja ez!?
Mivel tudnám rávenni, hogy beszéljen velem? buliba is ha odamegyek hozzá egyből elmegy beszélgetni vagy táncolni a barátnőivel. Ő 17 én meg 24.
Ennyi?
Pontosan nem tudja, hogy mennyi vagyok. de látja, hogy idősebb.
Kérdeztem tőle, hogy miért de nem mondd semmit.
Ha meg írogatok neki tovább, az elég szánalmasnak fog tűnni? meg már zaklatás.
Engem világéletemben nyomasztott, ha idősebb fiú közeledett hozzám, mindig fiatalabbakkal tudtam csak járni. 17 évesen még nem tudtam megfogalmazni ezt ilyen világosan, de hátha szavakba tudja foglalni ő mégis.
Szóval tőle kéne megkérdezned, legyél bátor ennyire, hogy megkérdezd, mi nem tetszik neki!
Akkor hajrá. :)
Mert megkérdeztem tőle megint, de nem mondd semmit.
Írásban kérdezd!
Facebook-on tudod? Mert ott látszik, ha elolvasta!
Szia Rozika, szeretnék Neked udvarolni. Látom, hogy valami nem tetszik Neked ebben, mit tudnék máshogy csinálni?
Szívesen eljönnél velem kutyakiállításra pénteken? Meghívlak rá.
Írtam neki anno oda, meg most is, de nem ír semmit sem.
Hát ez van :/
Kicsit bosszantó... idősebb nőkkel simán meg lehet beszélni akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!