Ha egy lánnyal ismerkedek mennyit számít neki ha nem dohányzok, iszok, drogozok?
Nekem ez sokat számít! Nálam kizáró ok ha dohányzik a férfi.
20/N
Ha egy értelmes lánnyal, akkor nagyon is sokat! :-)
15/L
en nem szivesen kezdek dohanyos fiuval. igaz tini vagyok, szoval nekem ez sokat szamit, hogy ne pialjon allandoan. bulikalkalmaval lehet de nem kell mindig total reszegnek lennie, mert kiabrandito. a drogosokkal meg szoba se allok, szoval halott ugy.
inni eha lehet, de a drogot es a cigit nem preferalom
nálam a cigi pia fű okés, a drogot csak bulik alkalmával :) az ő élete,nagyon nem fogok beleszólni.
és tessék abbahagyni már ezt a drogos vagy akkor nem állok veled szóba szöveget,attól még hogy drogozik teljesen normális ember lehet valaki.
Hogy nem drogozol sokat számít (ismertem ilyet, nem ítélem el, de nem akarok ilyen párt), az ital mértéktől függően (bulikban oké, de ne otthon mindennap), a dohányzás nem számít (dohányosok mellett nőttem fel).
20+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!