Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ciki, ha csak olyannal ismerke...

Ciki, ha csak olyannal ismerkedek, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Az összes barátom szerint ez tök gáz, mert mindenkinek meg kell adni az esélyt. Meg hogy felszínes vagyok, mert külső alapján döntöm el, kihez megyek oda.

De most őszintén, mi alapján menjek oda valakihez, akin látom, hogy nem vagyunk épp egy kategória? Hogy nincs benne semmi, ami megfog.

Nem vagyok Máltai Szeretetszolgálat, sem ingyenp*nci, hogy mindenkinek én adjak esélyt, hogy dugáshoz jussanak, rossz a címzés.

A pasik talán válogatás nélkül odamennek minden nőhöz?

L

2014. nov. 27. 14:21
 1/8 PearlDiver ***** válasza:

Ha a barátaid szerint ez gáz, akkor lehet hogy ahhoz képest amit itt leírtál, még válogatósabb vagy.

Egyébként viszont senki nem várhatja el tőled, hogy számodra nem vonzó férfiaknak udvarolj. Süket duma, hogy mindnekinek meg kell adni az esélyt, Jézusom, dehogy kell.

Szóval úgy ismerkedj, ahogy neked tetszik, csak arra figyelj, hogy feleslegesen ne bánts meg másokat.

Ha valóban túl magasak az igényeid, előbb-utóbb úgyis rájössz.

2014. nov. 27. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele, hogy mindenkivel igyekszem jóba lenni, mert ha még csúnya is meg nem szimpi, semmi, akkor is a barátnője/lánybarátja még lehet jó csaj, és nem kellene, hogy rossz dolgok terjedjenek rólam :)

22f

2014. nov. 27. 14:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha hozzám jön oda az illető, mert felkeltettem az érdeklődését, nem küldöm el, hátha meg tud lepni, ha külsőre nem is az ideálom.

De magamtól csak olyanhoz megyek oda, aki érdekel. Nem kell, hogy egy az egyben ő legyen az elképzelt ideál, de valami fogjon meg benne.

2014. nov. 27. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
De én ingyenp*ncit akaroook!!
2014. nov. 27. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
:D
2014. nov. 27. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem soha az életben nem kéne ilyen felfogású lány,aki ennyire fenn hordja az orrát.
2014. nov. 27. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

jaa, hát odamenni nyilván én is a legszimpatikusabb emberekhez megyek :) nincs ezzel probléma

22f

2014. nov. 28. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Kölcsönös szimpátia és neked tetsző külső alapján ismerkedni egyáltalán nem gáz. Az a lekezelő és sekélyes értékrend viszont, ami mellett képes vagy olyat kiejteni, hogy "nem vagyunk épp egy kategória", ez ritka beképzelt és arrogáns emberre vall.
2014. nov. 28. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!