Miért nem találok ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Úgy indultam az egésznek neki hogy barátnőt keresek, de nem hogy barátnőt nem, még egy kedves beszélgetőpartnert, lelki társat sem találtam. Ismerkedek én interneten, de javarészt csak ott mert szórakozni nem szoktam eljárni, ahol élek nem is nagyon van rá lehetőség, vagy ha van is akkor ott sem épp azért keresik a lányok a fiúkat hogy beszélgessenek kicsit, vagy ismerkedjenek. Próbálok én kapcsolatot teremteni, de már lassan 1 éve még olyan lánnyal sem találkoztam, akivel úgy el tudtam volna képzelni. Volt 1-2 lány akivel úgy elbeszélgettem az utóbbi időben, de azoknál is valami megváltozott. Hiányzik már egy lány, akár barátnő akár nem, aki törődik velem és legalább valamennyire szeret, vagy beszélget velem. Nem szokásom a picsogás de ez most furcsa, régebben könnyebben ment. A kritériumaimat is enyhítettem kicsit, hogy kivel beszélek és kivel nem, de még úgy sem sikerült. Régebben nem szerettem mondjuk bulizós lányokkal beszélgetni, mert nem sok téma volt velük, de már beszélgetek azokkal is, de mind hiába mert hiába írnak rám, vagy én rájuk, a " szia, mizu?"-nál kb vége van az egésznek és elég idegesítő. Gondolkodom hogy elköltözök egy nagy városba hogy több mindenre legyen lehetőségem, de nincs rá még elég pénzem hogy önálló életet tudjak kezdeni. Egyébként dolgozom már fél éve, és még csak azt se mondanám hogy a munka miatt nincs barátnőm, vagy egy lány az életemben.. Sok mindenre nincs időm de egy lányra lenne bőven időm, mert szükségét érzem hogy legyen. A külsőmet eddig nem szólták le, és nem mondtak rám semmi rosszat, akinél érzem hogy nem jövök be neki, annak úgy se írok tovább... Szeretek elegánsan kinézni, és szeretem a komoly, de vicces lányokat, még a távolság sem lenne akadály. Más is van így? Köszi ha elolvastad! 19/f.2014. dec. 27. 22:01
2/9 anonim válasza:
Kedves kerdezo :)teljesen aterzem a problemadat es ezt nem csak igy a levegobe mondom.. 17/L
3/9 anonim válasza:
Szerintem van meg ilyen rajtad kivul sok csak ok csunyak...
4/9 anonim válasza:
A veled egykorúak fele így érez mint te. Nehéz megtalálni a megfelelő párt sajnos. És jó tanácsot sem lehet adni sajnos.
5/9 anonim válasza:
van ilyen lány arról biztosíthatlak... de ne neten keresgélj:T
6/9 anonim válasza:
Normális lányt találni manapság elég nehéz dolog.De talán javíthatnál a módszereden.Ne úgy írj rá valakire hogy "szia mizu" mert akkor a normális lány azt hinné hogy valami felszínes ember vagy,aki csak sexet akar.Kezd úgy mondjuk hogy "szia,hogy vagy" vagy "szia,mi nem egy suliba járunk" az utóbbinál lényegtelen hogy tényleg azért írtál e rá mert láttad a suliba vagy csak mert beszélgetni akarsz.Az hogy nem szólták le a külsődet nem jelenti azt hogy tetszetős ürge vagy (nem arra céloztam hogy a kinézeteddel lenne gond).Előbb utóbb lesz egy olyan helyzet akár boltban,buszmegállóban vagy akárhol ahol lesz alkalmad megismerkedni egy lánnyal,így állj hozzá sok sikert :)
7/9 anonim válasza:
Szívesen, hogy elolvastam ;)
Erre a megoldás továbbra is a keresgélés.... Vagy éppen a nem keresés, hátha csak úgy betoppan egy olyan lány az életedbe :D ami nem megy azt ne is eroltesd... :) talán aki komoly és vicces az a műveltebb körben hamarabb előfordul, úgyhogy a bulizós nem is feltétlenül passzol ehhez a két tulajdonsaghoz, persze olyanok is elofordulnak :D
L.
8/9 anonim válasza:
En nem mondom hogy barátnőd lennék, de ha úgy érzed írj rám, mert végre szivesen beszélgetnék egy normális felfogású fiúval is :-)
L
9/9 anonim válasza:
Szia, én is hasonló cipőben járok, bár én lány vagyok és 18. Nekem is nagyon hiányzik már valaki, de egyszerűen csak nem akar betoppanni az életembe. Azzal nyugtatom magam hátha majd jövőre egyetemen, hisz több ember nagyobb esély. De ha van kedved beszélgetni akkor írhatsz privátot, csak akkor írd már le azt is hova valósi vagy mert nem akarok ismerősbe botlani :) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!