Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ha nektek tetszik egy...

Lányok! Ha nektek tetszik egy fiú, akkor azt várjátok, hogy rátok írjon, vagy ti írtok rá?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel nem ír a lány,akkor hogyan közeledjünk hozzá online úgy,hogy ne tűnjön nyomulásnak?

2014. dec. 26. 22:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ez,h a szebb lányokra többen írnak nem feltétlen igaz....

Nekem pl majdnem mindenki,aki írt,azzal jött ,h biztos többen is írtak ,de reméli,h elolvasom és szeretne ismerkedni.

Holott ez nagyon nem így van . Ha számszerűsítenék,akkor kb havi egyszer ír valaki új arc.

Most persze ebből az jön le,h én szépségesnek tartom magam :D . mielőtt félreértené bárki , ezt azok írták,akik rám írtak, és azok alapján írtam most ezeket.

2014. dec. 26. 22:53
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Felesleges ráírni egy lányra, a többsége valószínűleg folyton mindig kap mindenféle üzenetet, szinte nulla az esély, hogy téged ragadjon ki a tömegből. Különben is folyton sírdogálnak, hogy el vannak árasztva üzenetekkel. Most őszintén, mi a francnak álljak be a sorba 879.-nek?
2014. dec. 26. 23:04
 13/18 csingilingg84 ***** válasza:
Én csak várom, várom... (17L)
2014. dec. 27. 17:38
 14/18 A kérdező kommentje:
De mi már szemeztünk suliban,meg beszélgettünk is,szóval nem csak úgy random ráírtam egy csajra,az tényleg nem szokott összejönni. Csak eddig még mindig úgy buktam el,hogy én futkostam a lány után,én írogattam neki heti 2szer,és nem akarok ennél a lánynál is beleesni ugyanebbe a hibába :)
2014. dec. 28. 00:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki es vicces, kedves, de megis hatarozott vagy, nem fogja zavarni:)
2014. dec. 28. 08:38
 16/18 anonim válasza:
Mindenképp Neked kellene ráírni,hiába manapság a forditottja a divat. :) Ideje vissza jönni a régi időknek.
2014. dec. 28. 23:55
 17/18 anonim válasza:

Én ráírtam a fiúra 2x is és nem válaszolt :(

16/L

2015. jan. 6. 16:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Engem is lerázott a csaj xD de van másik,és újabb,és újabb,igazán összejöhetne már egy :\
2015. jan. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!