Van értelme kiírni az életünket blogra?! Mármint kibeszélni a dolgainkat magamról, ha mással nem tudom?!
2014. dec. 26. 17:27
11/14 anonim válasza:
Tökéletes hozzáállás. Egyébként meg érdekelnének az írásaid, ha netán úgy döntesz, hogy belevász. Szívesen szoktam szubjektív véleményekről olvasgatni, akár férfi, akár nő, akár fiatal, akár idős az illető.
13/14 anonim válasza:
Szerintem igen.
Régebben nekem is volt blogom, egyaránt imádni írni és szerkesztgetni, csinosítgatni is.
19/L
14/14 anonim válasza:
Igen, meg lehet könnyebbülni egy kicsit, miután kiírtunk magunkból ezt-azt.
Nekem is van, 2012 óta és segít. Szóval ha nem tudod, nem akarod mással megbeszélni a dolgaidat, szerintem kezdj egy blogot, lehet, hogy segít neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!