Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedhetnék meg vele...

Hogy ismerkedhetnék meg vele jobban? Hogy tudhatom meg, hogy az-e, aminek látom?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja lett egy új nő munkatársam. Az első napon bemutatkozott nekem. Már akkor felfigyeltem rá... Mert látok benne valami "fantáziát".

én is szintén nő vagyok. Ő kb 10 évvel idősebb lehet nálam... De valamiért ha összefutunk a munkahelyen minden összenézünk...

Én úgy látom, hogy leszbikus... de állítólag van barátja, amit kétlek...

Talán ő is látja rajtam, hogy mi vagyok? Bár én pont abba a csoportba tartozom, akikről kicsit nehezebb észrevenni, de talán ő tudja? Azért néz velem mindig farkasszemet?

Nem mondanám egy szép, csinos vagy vonzó nőnek, de valami miatt mégis ki van rá hegyezve a szemem... És szerintem neki is rám... Vagy csak így akarnám látni?

A minap együtt ebédeltünk páran... bohóckodott, talán még rám is kacsintott, miközben cukkolta a többieket... majd a végén csak ketten maradtunk a teremben, de mégsem szóltunk egymáshoz, csak 2 mondatot...

Hogy tudhatnék meg róla többet? úgy érzem folyton szándékos arra járkál amerre én... és mindig belenéz a szemembe... és én is az övébe...

Magamnak higgyek, hogy ő is leszbikus vagy a pletyinek, hogy barátja van? Hogy ismerjem meg jobban?

2014. dec. 26. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok.. megint.

Azt mondtad szoktatok együtt lenni, egy társaságban. Egy munkahelyen dolgoztok. Nem értelek.

Odamész hozzá:

Szia. Hogy vagy? Nincs kedved munka után meginni egy kávét vagy sietsz haza a párodhoz? (hoppá, itt rögtön kiderül, hogy van-e.. Elmondja, hogy "jajj, ez csak egy pletyka" - de nem muszáj hozzátenned a páros részt)

Elmentek kávézni. Megkérdezed mi volt a melóban, hogy telt a napja.. Megkérdezed mik a tervei még mára vagy a hétvégére, mert te tudsz egy jó helyet és elmehetnétek megnézni.

Ez nem randi.. én is egy csomó barátomat megkérdezem, hogy van-e kedve valahova eljönni hétvégén.. Szóval nyugi. Majd adja magát.

Aztán valamikor, ha úgy érzed, akkor kérdezed kicsit a párjáról. Nem kell végletekig elmenni, először csak 2-3 kérdés, úgyis látod rajta, hogy akar-e erről beszélni.

2014. dec. 29. 14:00
 12/16 A kérdező kommentje:

nem egy a beosztásunk és az épület más részén dolgozunk, tehát inkább csak összefutunk, és az ebédlőben találkozunk hosszabb időre...

köszi a tippeket...

2014. dec. 29. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért,nálad miből lehet felismerni,hogy az vagy? Lehet ,h csak szimplán szimpi vagy neki, amiket leírtál nem vmi konkrétak. Te hány éves vagy? Amúgy te hogy szoktad eddig tudtára adni annak a nőnek,aki tetszik,hogy bejön neked?
2015. jan. 4. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha egy helyen dolgoztok,munka ürügyén simán kezdeményezheted nála a beszélgetés, azóta sikerült vele beszélned?
2015. jan. 11. 19:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Szoktam vele beszélgetni, vagy inkább csak szivatjuk egymást...

Az egyik nap tök furán viselkedett... Lehajoltam a szekrényemhez, az övé meg majdnem az enyémmel szemben van... és odajött a hátam mögé és szinte ráült a hátamra...

Aztán elővette a kézkrémét és megkérdezte, hogy kérek-e belőle... és, hogy kenjek a kezemre vagy az arcomra, "vagy kend bármelyik testrészedre" O.o

Aztán a folyóson mentünk vissza és végig incselkedett velem... és lökdösődött...

közben kiderült, hogy a szüleivel él... szóval... nincs még saját családja...

2015. márc. 2. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
ezekből én annyira még nem gondolnék komolyat, de a nézése elárulhat pár dolgot!
2015. márc. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!