Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell egyből leugatni...

Miért kell egyből leugatni azt a férfit/nőt, aki ki meri jelenteni, hogy vannak elvárásai a külsővel (is) kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Miért kell úgy tenni, mintha csak a belső számítana, a külső pedig valami triviális dolog lenne? Mindenkinek vannak elvárásai, miért kell tagadni ezt?
2014. dec. 26. 10:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én mindkét végletet elítélem. Szerintem aki normális kapcsolatot akar annak mindkettő számít, mindkét területen elvár egy bizonyos szintet. Aki CSAK a külsőt nézi az felszínes aki meg CSAK a belsőt (vagy ezt állítja) az vagy álszent vagy nagyon igénytelen. Lehet egy nő akármilyen kedves, rendes ha annyira elhízott hogy könnyebb átugrani mint megkerülni akkor nem kéne, és ugyanígy nem kellene egy könnyűvérű ribizli sem, lehet akármilyen gyönyörű is.
2014. dec. 26. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Személy szerint pont hogy inkább akkor szoktam felháborodni, amikor az összes lánytól azt hallom, hogy nekik nem számít a külső. Nekik is számít, és nem értem, miért kell hazugságokba burkolózni. Ha mi, férfiak bátran, korrekten fel merjük vállalni, hogy külsőre igenis legyen csinos, vonzó egy nő, akkor a nők miért nem mernek egyenesek és őszinték lenni ebben a kérdésben?
2014. dec. 26. 12:44
 13/13 PearlDiver ***** válasza:

Miért hívjátok elvárásnak? Ez olyan rosszul hangzik.

Mindenkinek van valamilyen ízlése, és eszerint tetszik vagy nem tetszik neki a másik. Nem kell ezt túlvariálni, pláne megszólni valakit az ízlése miatt. Ha valakinek nem jössz be, próbálkozz másnál. Ha senkinek nem jössz be, keress más társaságot.

2014. dec. 26. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!