Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell egyből leugatni...

Miért kell egyből leugatni azt a férfit/nőt, aki ki meri jelenteni, hogy vannak elvárásai a külsővel (is) kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Miért kell úgy tenni, mintha csak a belső számítana, a külső pedig valami triviális dolog lenne? Mindenkinek vannak elvárásai, miért kell tagadni ezt?
2014. dec. 26. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos számítania kell tapasztalatból tudom. Hiába próbálod agyilag eldönteni a szervezeted dönti el.

Miért kell "leugatni"? Mert nekünk rondáknak ez az utolsó koporsószegünk :( Amíg ez számít olyan brutál hátráyunk lesz az akár IQ 40-es, tahó és rosszindulató szépfiúkkal szemben amit NEM LEHET LEDOLGOZNI

2014. dec. 26. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert sokan úgy érzik a legalapabb külső elvárásoknak sem felelnek meg, így sértve érzik magukat. Én sok nőnek, sőt, a többségnek nem tetszem azok közül, akikkel próbálkozom. De Egynél sem sértődtem meg, hogy nem tetszettem nekik.

A stíluson esetleg, vagy a kertelésen.

Mondjuk nekem szerintem minimális a külső elvárásom, a belső a sok.

Akárhogy is, normális ember nem érzi magát sértve attól, hogy xy mit vár el a másiktól.

2014. dec. 26. 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként higgyétek el alapjáraton ritka a ronda ember főleg férfiaknál, mert teljesen meglehet változtatni a külsőt szinte
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Álszentség. Mindenkinek fontos a külső IS!, még a "csúnya" embereknek is, különben nem a szép nőknél/helyes pasiknál próbálkoznának be.
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
3-as: hát pont, hogy sokkal több ronda férfi van, mint ronda nő.
2014. dec. 26. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, nem egyedül vagy aki ezt gondolja. Én se jönnék össze akármilyen lányal. Nem tudom hogy tényleg így van vagy én gondolom rosszul, de szerintem aki nem talál párt az ebben keres menekülőt, mert ha 2 egyforma gondolkodású eltérő kinézetű férfivagy nő előtt álnna biztos hogy a jobb kinézetüt választaná. Számít mégha nem is ismerik be. Kevés pl aki a ronda fogatlan 120kg,s képekre maszturbál!
2014. dec. 26. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
2. vagyok megint.Az első remekül alá támasztja amit írok. Bár okosnak és csúnyának érzi magát, az előbbi tuti nem igaz.
2014. dec. 26. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy a külső IS számít, vagy CSAK az számít.
2014. dec. 26. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Álszentség. Mindenkinek van egy elvárása külsővel kapcsolatban. Persze nem mindegy, hogy a belső is fontos-e számára, vagy csak a külső.
2014. dec. 26. 11:15
 10/13 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%

Mert kegyetlen dolog.

Szerintem a szépség, vagy annak hiánya természetes adottság. Persze, bizonyos fokig lehet frizurával, sminkkel, szemüveg kerettel trükközni; de az ember - vagy legalábbis én - attól még látja, hogy az alapanyag milyen. És bizony, aki ronda, az nem tud mit tenni. Lehet ápolt, nem lesz tőle szép. Sminkelhet, öltözhet "trükkösen", ahogy csak akar: túlkomponált és erőltetett benyomást fog kelteni. Persze, a személyiség is nagyon fontos, de az is az összhatás végett, tehát a külsőnek meg kell ütnie egy bizonyos szintet, hogy a másik egyáltalán kíváncsi legyen a mögötte rejlő férfire vagy nőre.

Annak, aki nem üti meg ezt a szintet a legtöbb embernél, bizony rettentően nehéz lehet a szerelmi élete. Sokan, akik nem azért "rondák", mert például nagyon el vannak hízva, vagy igénytelenek, egyszerűen nem tudnak mit tenni. Ezért bizony szerintem kegyetlen dolog, hogy nincs esélyük, holott lehet, hogy nagyon is értékes emberek.

Volt dolgom nem egy olyan lánnyal, aki amúgy nagyon aranyos volt, értelmes, kedves, kreatív, ugyanakkor a fizikai valójuk annyira taszított, hogy nem tudtam mit kezdeni. Ők többet akartak, én viszont saját magammal szemben elkövetett nemi erőszakként éltem volna meg. Úgy pedig mi értelme? Mindig kegyetlennek éreztem magam miattuk, de nem tehetek róla...

2014. dec. 26. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!