Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Én látom rosszul ezt a...

Fiúk! Én látom rosszul ezt a dolgot ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Nőként írom, ha találkozok egy férfival, és sok a dolga, engem nem zavar, az sem ha éppen a barátaival van napokig, majd utána találkozik velem. Hiszen kell mindenkinek egy kis szabadság (nekem is). Sokan megjegyezték nekem, hogy ez nekem nem esik rosszul (mármint hogy a férfi nem ér rá állandóan talizni velem)? Nem, mert én úgy érzem, hogy egy-két találkozó alkalmával egy férfi még nem velem tervezi az összes programját, és nem is kell mindet. Van olyan barátnőm aki mindig mondja, hogy miért nem találkozok két naponta az illetővel. De mondom minek? Hiszen nem vagyunk még együtt.
2014. dec. 26. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
En tobb mint 3 eve vagyok egyutt a baratnommel, de heti 3 max 4 talalka eleg. Nem azert mert mar nem szeretem vagy valami, de az se megoldas, ha egesz nap egymason logunk.
2014. dec. 26. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez úgy rendben is van...És ha már össze jöttél valakivel?
2014. dec. 26. 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi még csak egyszer találkoztunk, de jöttek az ünnepek, és sok minden közbe jött neki. Ami engem nem zavar, de akinek elmesélem, azt igen, hogy miért nem akar velem találkozni stb... majd ha lesz ideje, akkor találkozunk, nem?
2014. dec. 26. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig te látod jó a dolgokat.

Nem feltétlenül kell kétnaponta találkozni. Ahogyan ti jónak érzitek vagy ahogyan össze tudjátok hozni.

Itt nincsenek szabályok erre vonatkozólag.

Ha már összejöttetek és még akkor is ilyen ritkán akar látni, na akkor már kezdj gyanakodni.

Itt még az is közbeszólhat, hogy milyen messze vagytok egymástól.

2014. dec. 26. 10:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha már össze jöttünk akkor alakul magától mikor mennyi időt töltünk együtt. Ez függ a munka beosztásunktól, meg hogy ki mikor szeretne kikapcsolódni a barátaival.
2014. dec. 26. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolhatod akár itteni rossz csajozó dumának is, de én már többször is ki fejtettem ezen az oldalon is, hogy a visszahúzódó és ragaszkodó csajok mennyire nem jók. Az akinek van rajtam kívül is élete, az a jó. Mert ő bízik magában, gondolkodni is képes és pár ilyen apróság.

A lényeg hogy a magadfajta sajnos ritka, de értékes. Szerintem aki folyton a másikon akar lógni az valamilyen módon , általában több módon se normális. Nem bízik a saját értékeiben, hogy ha 2 napig külön vannak, nem csalja meg a másik, nincs saját élete, és minden boldogságot a párjától remél és sorolhatnám.

2014. dec. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!