Lányok, ez már sok elvárás egy ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ne dohányozzon, ne igyon, ne legyen tetoválása, szeresse az állatokat és a természetet, csendesebb típus legyen, házias, ragaszkodó, bújós, stb.2014. dec. 26. 07:53
2/10 anonim válasza:
Nem tűnik soknak, de a mai lányok között kb. minden egymilliomodikra igaz.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor az hosszú keresgélés lesz. :-)
2014. dec. 26. 08:12
4/10 anonim válasza:
Minimum ennyi lenne nekem is...
5/10 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok, de nem latnam, hogy ez annyira vonzana a sracokat :)
6/10 anonim válasza:
Nekem sok, elbuktam az első háromnál. De szerencsére különbözőek vagyunk, az én barátomnak mások voltak az elvárásai.
Szerintem nem kell valakit rögtön elfelejtened, mert egy-egy dologban nem stimmel a fejedben élő képpel.
7/10 anonim válasza:
Nekem is ezek lennének az elvárásaim. Bár a legtöbb esetben tudnék kompromisszumot kötni, viszont a ne dohányozzon és a bújós legyen kérdéskörből nem tudnék engedni.
8/10 anonim válasza:
Az elsõ három elvárás a többi pedig nem mert nekem nem jönnek be a félénk fiúk!
9/10 anonim válasza:
Ezek közül mindegyik igaz rám, kivéve a háziast, mert az nem vagyok.
10/10 anonim válasza:
Nem sok,de mégis.
felőlem dohányozhat ..CSAK A KÖZELEMBE NE!
Igyon,ritkán,bulikon (és ott is fiúkkal)
Tetoválás ha nem divatként csináltatta,jöhet.
A többi meg saját tulajdonság valakinek megvan,valakinek nem.Azokat nem várnám el.
Talán,hogy legyen bújós,és talán házias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!