Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek tényleg csak az...

Lányok nektek tényleg csak az jön be hogyha egy fiúnak van pénze vagy pedig bunkó veletek?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Már elég kíváncsi vagyok rá.
2014. dec. 25. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9: annak a 10-nek legalább tízszeresével beszéltem, és akartam párnak. De én túl jófiú vagyok a lányoknak. A magabiztosság nem számít semmit, a bunkóság talán, de olyan meg nem tudok lenni.
2014. dec. 26. 12:07
 12/12 anonim válasza:

A bunkó pasik magabiztosak és kitartóak. Addig nem tágítanak, amíg meg nem kapják amit akarnak. A'jó fiúk' meg nem ilyenek. Ha egyszer azt mondod egy jó fiúnak, hogy 'nem' ő megérti és egyből tovább áll.

A bunkó pasik nem ismerik a nemet és addig mennek, amíg meg nem kapják amit akarnak.

Pedig mi nők sokkal jobban örülnénk a jó fiúknak, de sajnos sokszor annyira jók, hogy nem is kezdeményeznek :(

27 L

2014. dec. 29. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!