AZ EX ÁRNYÉKÁBAN?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit 1 hete, fél éve független egy 7 hónapig tartó szerelem után. A nő hagyta ott, amit szerintem még nem emészt meg. Mi úgy indultunk hogy szexkapcsolat, de azt hiszem engem érdekel ettől jobban, viszont érzem hogy még az előző lány foglalja el a gondolatait, nem tud figyelni rám eléggé. Mit tegyek? Hagyjam és adjam fel? Vagy küzdjek, érdemes? Mi van ha egyszer a lány csettint (bár megszakított minden kapcsolatot és elköltözött onnan ahol élt) és ő ugrik? Ez is benne van.! Mit tanácsoltok?2014. dec. 25. 19:12
2/5 A kérdező kommentje:
bunkó
2014. dec. 25. 19:20
3/5 Linó03 válasza:
HA szereted, akkor úgysem tudod hagyni, adj neki időt, légy türelmes. Ha nem szereted, csak érdekel, akkor nem tudom. Én azokkal szoktam foglalkozni, akiket szeretek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!