Egy nem bulizós csendes visszafogott lány a pasinak unalmas kisegér hatást kelt és nem is veszik észre az ilyeneket?
Csak mert már lassan teljesen azt érzem. Nem vagyok besavanyodott, de amint valaki megtudja h nem járok bulikba, diszkóba rögtön valami fura szerzetnek könyvel el, holott nekem az a fura ha valaki csak alkohollal érzi jól magát, sőt bulik nélkül nem érzi teljesnek az életét.
Már általános végén-középisk. elejétől tudtam pár dolgot sütni, azóta is szeretek a konyhában tenni-venni, ez a kortárs csajoknak meg valami olyan dolog ami miatt elkezdtek cikizni, talán csak irigykedtek de elég durva volt. Ki lettem közösítve csak mert nem csináltam azt mint egy átlagos tini: pia, bulik, pia haverok csavargás cigi... de ezek nekem nem is hiányoznak, hanem ami hiányzik az az hogy ezek miatt ne tartsanak valam ikülöncnek, csak mert nem olvadtam be a tömegbe hanem inkább mindig is azt tettem amit én akartam és nem azt amit a társaság vag ymások elvártak.
szerintetek velem van a baj vagy tényleg a kutyát nem érdekli ha valaki normális ? egy casjszi
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!