Ha egy lánynak az a legfontosabb állítása magáról, hogy feminista, akkor nem érdemes ismerkednem vele?
Találkoztam egy csinos lánnyal az egyetemen, akivel már majdnem csókolóztunk. Nyitott további találkozókra, randizni, viszont a facebook adatlapját végigböngészve egy csomó olyat találtam, hogy mindenféle feminista oldalakat tetszikel, ahol olyanok vannak leírva kb. hogy minden férfi nemi erőszakoló, a nők tehessenek meg a világon amit csak akarnak (olyanokat is amiket a férfiak sem tehetnek meg), minden férfi és nő közötti szex nemi erőszaknak számít, egy nő az anyasággal csak a rabszolgaságba taszítja magát, stb. Ilyen oldalakat lájkol, amiken ilyenek vannak leírva.
Személyesen eddig nem tapasztaltam semmi ilyen szélsőségességet a részéről, de most kerekedett bennem egy ilyen rossz érzés, hogy ha tartós kapcsolatba kerülnék vele, akkor később előjöhetne belőle ilyen fajta őrültség.
22/F
remélem valaki feldug egy becsilizett oszlopot abba az ignoráns seggedbe
csak mondom
ProfTrilby úgy vagy hülye, ahogy vagy, gondolom valami elhájasodott, egyszer megerőszakolt senkinek sem kellő undormány vagy, akit apuci anyuci kis okoskának nevelt, és azt hiszi, körülötte forog a fél világ, de egy igazi férfi megmutatta, hogy egy semmirekellő okoskodó kis pattanás vagy, és jól bevágta neked...
Remélem megkapod még párszor te nyomorék.
Ja tényleg volt egy ilyen kérdés ezen az oldalon.
A lány nagyon normális mint kiderült. A többszáz lájkolt dolog között az a pár rosszfajta feminista oldal mint kiderült tényleg csak egy barátnője miatt volt lájkolva.
Sikerült meghódítanom és már most látom, hogy nagyon kis kedves, aranyos, házias, gondoskodó. Nincs benne sok feminizmus szerencsére. Itt vacsoráztunk nálam, mielőtt először lefeküdtünk és elmosogatott kérés nélkül a vacsi után. Ez csak amolyan jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!