Mit tehetek, ha 20on éves srácként is azért vagyok szűz, mert csak a kövér lányoknak jövök be, nekem viszont a vékony, magukra odafigyelő igényes szebb lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 22:57
11/17 anonim válasza:
Nem értek egyet. Nem attól lesz valaki jó, mert több partnerrel volt. Fejben kell tapasztaltnak lennie nem mennyiség alapján. Nem hiába hallani olyan esetekről, hogy egy zöldfülű fiú/lány többet nyújtott a párjának, mint egy tapasztalt. Ezért írtam, hogy túl van lihegve ez a múltbeli tapasztalat téma. Nem a múlt számít, hanem a jelen.
12/17 anonim válasza:
pua trükkökkel próbálkozol, és csodálkozol, hogy elkerülnek az okos, igényes lányok??????
13/17 anonim válasza:
"Fejben kell tapasztaltnak lennie"
Csípem, amikor zöldfülű tinikorba alig elért fiatalok ilyen szöveggel jönnek. Fejben tapasztalt! Be ne szarjak neked! Te befekszel egy fejben tapasztalt agysebész kése alá, te majom?
14/17 anonim válasza:
Igazad van. Mondhattam volna fekvőtámaszt is. Fejben azt is tudsz akár százat is, nem?
15/17 anonim válasza:
A kövér lányokat küldd már hozzám!:)
16/17 anonim válasza:
Talán a személyiséged miatt lehet,nem?Mert a válaszaidból azt vontam le,hogy elég felületes vagy és azt hiszed a sport,meg a gyúrás önmagában elég egy csaj megszerzésére.Az ideáljaid meg belsőre is válogatnak,mert van egójuk.Ha barátnőt akarsz magadnak,hagyd abba az általánosítást,mert ismerek vékony,igénytelen lányt is,ahogy duci igényest is.Ott van a mostani barátom,aki egy jóképű,de mackós csávó és mégis ad magára-ha teheti,mozog,egy foltos vagy szakadt ruhát nem láttam rajta,férfi parfümöt használ,2 naponta borotválkozik,stb-.Mondjuk ő férfi,de testalkat ide vagy oda,ad magára.Ja,és nem mellesleg agyban is edzi magát,pl. nyelvet tanul és nem egy ELTE-s buzgó mócsingról beszélek,hanem egy kétkezi munkás emberről.Na erre varj gombot,kérdező!
17/17 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lennék, hogy mit jelent neked a kövér. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!