Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék találni egy...

Hogyan tudnék találni egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Azt hiszem rájöttem milyen típusú lányok jönnek be nekem. 20 év körüli vagy néhány évvel fiatalabb. Barna szem, barna haj, vékony testalkat. Legyen hűséges, magamért szeressen, inkább visszahúzódó. Legyen meg a véleménye a dolgokról, de ne legyen túl határozott. Szeressen sokat beszélni. Lehet egy kicsit befolyásolható.

2014. dec. 23. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
En visszahúzódó vagyok, meg beszédes. Viszont nem vekony, nincs barna szemem. A tobbi stimm. :D 19L
2014. dec. 23. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Itt gyakorin sokan magunkra ismerünk ebben a leírásban, köztük én is :) Talán ez azaz ideál ami a leggyakoribb :)

Sok szerencsét a leendő párod megkereséséhez :)

2014. dec. 30. 13:54
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem keresgélj. Am meg nem fog kiderülni, h ki milyen, áldozni kell mindre egy kis időt, h legalább ezt kiderítsd. Meg látom, nem a farkad után akarsz menni...nagyon derék :P 25/F
2014. dec. 30. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem az egész stimmel :D
2014. dec. 30. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Az ilyenek nekem is bejönnek, csak nem kell hogy befolyásolható legyen.

19/f

2014. dec. 30. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Kinek mennyire? :D
2014. dec. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!