Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék találni egy...

Hogyan tudnék találni egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Azt hiszem rájöttem milyen típusú lányok jönnek be nekem. 20 év körüli vagy néhány évvel fiatalabb. Barna szem, barna haj, vékony testalkat. Legyen hűséges, magamért szeressen, inkább visszahúzódó. Legyen meg a véleménye a dolgokról, de ne legyen túl határozott. Szeressen sokat beszélni. Lehet egy kicsit befolyásolható.

2014. dec. 23. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Még vannak álmaink... biztos lesznek könnyeink...
2014. dec. 23. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Ismerkedsz ilyen lányokkal és úgy.
2014. dec. 23. 22:00
 3/16 anonim válasza:
én ilyen vagyok :D csak 15:P
2014. dec. 23. 22:02
 4/16 To7ka ***** válasza:
53%

Ilyen paraméterekre soha! "Szia, ha egy kicsit befolyásolható vagy, járnánk?" :D

Egyébként ez egy elég átlagos leírás, a megtalálással nem lesz gond. Viszont ha Te csak az önbizalomhiányos befolyásolható lányokat keresed, ergo Te is nehezen szólítasz le valakit és varázsolod el, nagyon úgy néz ki a "megszerzéssel" komolyabb problémáid lesznek.

2014. dec. 23. 22:02
 5/16 anonim válasza:
Neked kell egy szas szárny segéd ha bárba vagy utcán ismerkedni akarsz vele pl mond a barátodnak menjen hozzá oda és kérdezzem meg tőle higy ismered Danit? vagy a nevedet mondja és ha érted akkor összejössz vele de nem biztos ez a teknia az így jártam anyátokkal sorozatban volt de ha ismered tudod hogy kell
2014. dec. 23. 22:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy legyen önbizalom hiányos, csak lehet befolyásolható. Vannak olyan lányok, akik erre vágynak.
2014. dec. 23. 22:05
 7/16 anonim válasza:
Most akkor visszahúzódó vagy beszédes? Vagy beszédébesen visszahúzódó? Esetleg visszahúzódóan beszédes?
2014. dec. 23. 22:06
 8/16 A kérdező kommentje:
Társaságban inkább visszahúzódó, de ha ketten vagyunk és megnyílik lehet beszédesebb, így értettem :)
2014. dec. 23. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Kicsit fiatalabb vagyok mint amit kituztel celnak..:) de egyebkent en ilyen vagyok ;)
2014. dec. 23. 22:11
 10/16 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok :DD csak 17 éves vagyok xd
2014. dec. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!