Első látásra szerelem?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen egyáltalán?
Csak pár mondatot váltottam a fiúval, de kimondhatatlanul elkezdtem hozzá vonzódni, azóta se tudtam kiverni a fejemből, pedig ez nem jellemző rám.
Csak arra tudok gondolni, hogy remélem mellé sodor még az élet és jobban megismerjük egymást, 1 hajszál választ el attól. hogy visszaszaladjak oda elkérni a számát vagy randira hívom.
Mikor múlik el? Mit tennétek a helyemben?
22/L
2014. dec. 23. 13:13
2/7 anonim válasza:
Van első látásra szerelem! Hidd el nekem. Szinte mindig az van csak az elején még nem akarod belátni, hogy ez az. Amúgy ha ő is jól érezte magát veled néhány percig akkor megkeres majd téged, de ha nem csinálj véletlen szerű dolgokat, hogy több időt tölthess vele
!! :) Ha van még valami kérdésed csak írj!! :)
3/7 anonim válasza:
Miért múlna el ? Szép és izgalmas érzés a szerelem. 50 év múlva majd borzongással gondolsz vissza rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tud megkeresni, rosszul írta le a nevem, csak akkor még nem szóltam mert nem tartottam fontosnak, most meg már leshetem, én meg csak a keresztnevét tudom.
2014. dec. 23. 13:19
5/7 anonim válasza:
és mért? fogtok még egyáltalán találkozni? Mert ha nem akkor nehéz lesz visszafutnod
6/7 anonim válasza:
Nem tudod valakitől megkérdezni?
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom hol dolgozik, rajtam múlik, hogy benézek-e.
2014. dec. 23. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!