Hogyan érjem el? Fontos. Nagyon sok vélemény, tanács és személyes tapasztalat nagyon jól jönne.
Van egy lány, aki megtetszett.
Hogyan tudnám elérni, hogy belém szeressen???
Eddig 2-szer találkoztunk.
Sokat beszélgetünk, Ő is érdeklődik irántam.
Valaki, személyes tapasztalatokat vagy tanácsokat tudna mondani.
17 F
hát akarattal nem tudod elérni hogy beléd szeressen.
de tehetsz érte.
velem volt egy fiu aki először csak külsőre tetszett.
azán egszer csak rám irt. és nagyon sokat beszélgettünk . elhivott mindenhova, programokat csináltunk kb minden napra, olyan kedves gesztusai, bókjai voltak amik tényleg éreztem hogy szívből jönnek, és én igy nagyon megkedveltem őt. aztán elutazott 5 napra és éreztem a hiányát hogy hogyha nem látom belehalok. Ekkor jöttem rá hogy én beleszerettem és volt egy majdnem 2 éves kapcsolatunk.
szoval ismerjétek meg jól egymást, meg randizgassatok és ugyis kialakul majd hogy mi lesz. Sok szerencsét!!:)
Köszönöm :)
Csak a lánynak nagyon tetszett egy másik srác azt hiszem, hogy osztálytársak és csúnyán bánt vele, de a lány rühelli, (azt írta nekem)
A Tesóm röplabda társa ez a lány.
A Tesómnak azt írta régebben (1-2 hónapja), hogy milyen jó testem van meg ilyenek, aztán rá írtam Facebookon (Október 28.-án) és elkezdtünk beszélgetni. A minap pedig azt mondta a Tesómnak, hogy milyen kedves, vicces,figyelmes vagyok.
Nem szeretném elsietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!