Egyszerűen nem tudom megérteni a fiukat! Nagyon szep lány vagyok, ez köztudott es mindenki járni akar velem. Többi lent?
Figyelt kérdés
Na itt kezdődik az első probléma.1. talalkozas szuper, mindenki boldog csók megvolt.2. talalkozas utan mar a fiuk többsége csak barát szeretne lenni, pedig mint külsőre es belsore tökéletes vagyok (állítólag) dehogy túl gyors a tempó. Dehát en nem kezdeményezek. Azt csináljuk amit ok akarnak. Szűz is vagyok ugyjogy nem ertem2014. dec. 23. 12:05
21/29 anonim válasza:
Valamiért kiábrándulnak, elmegy tőled a kedvük, de, hogy miért, ezt csak ők tudják megmondani.
22/29 A kérdező kommentje:
Hát koszi:)
2014. dec. 23. 13:57
23/29 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás:D a kedves Kérdező ha felrak egy képet ,akkor megmondjuk h a külsőddel van-e bajuk, ha elküldöd a számod a személyiségedet is megnézzük h azzal van-e bajuk:D
Üdv 16/f
24/29 A kérdező kommentje:
Privibe szívesen küldök képet bárkinek:) de csak e-mail címmel
2014. dec. 23. 15:29
25/29 anonim válasza:
Engem mondjuk érdekelne hogy miért "járna veled mindenki".
27/29 A kérdező kommentje:
Ha küldesz e-mail címet szívesen küldök neked képet:)
2014. dec. 24. 09:37
28/29 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek!küldesz képet?
29/29 anonim válasza:
Érdekes a probléma. Nálam minden lánynak van egy olyan kezdeti szakasza, amikor jobban tetszik, és ez később lecseng, de nem akkorra még, amikorra egy 2. találkozás eljön (időben nézve, ugyanis ez minden lányra értendő, randizni nem szoktam).
Nekem is küldhetsz képet! Van, hogy valaki úgy ítéli meg, hogy tetszik a fiúknak, nekem annak ellenére meg mégsem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!