Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyszerűen nem tudom megérteni...

Egyszerűen nem tudom megérteni a fiukat! Nagyon szep lány vagyok, ez köztudott es mindenki járni akar velem. Többi lent?

Figyelt kérdés
Na itt kezdődik az első probléma.1. talalkozas szuper, mindenki boldog csók megvolt.2. talalkozas utan mar a fiuk többsége csak barát szeretne lenni, pedig mint külsőre es belsore tökéletes vagyok (állítólag) dehogy túl gyors a tempó. Dehát en nem kezdeményezek. Azt csináljuk amit ok akarnak. Szűz is vagyok ugyjogy nem ertem

2014. dec. 23. 12:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
Ott a problema hogy bekepzelt vagy nem kicsit... Nekem soha sem kene ilyen lany, maximum a páwákat fogod megtalalni akik majd jol férre****nak melletted :) 18f.
2014. dec. 23. 12:17
 12/29 anonim ***** válasza:
Na most egy pasiról van szó, vagy többről? Mert ha csak egyről, akkor ott bármi lehet az ok. Viszont ha ez már többször előfordult, akkor lehet veled van gond. Nekem így egy kicsit hevesnek tűnsz, meg talán tényleg túl sokra tartod magad, és ezek bizony egyik sem túl kedvező tulajdonság
2014. dec. 23. 12:17
 13/29 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az elmondottak alapján beképzeltnek tűnök. De nem vagyok az, de most hogy írjam le hogy milyen vagyok? Ha szerénykedek azt mondjatok azért mert ronda vagyok. De nem vagyok az, ez teny
2014. dec. 23. 12:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Es ez egy fiú. De állítólag ő mindenkivel ilyen
2014. dec. 23. 12:22
 15/29 anonim ***** válasza:
Idősebb pasikkal hogy állsz? Esetleg náluk próbálkozz ha beleférnek az izlésedbe!
2014. dec. 23. 12:23
 16/29 A kérdező kommentje:
Ez a srác 17éves volt. De en meg még nem akarok belemenni olyan dolgokba. Talán ez a baj?
2014. dec. 23. 12:24
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem baj hogy egyből nem akarsz, de majd idővel 1-2 hónap vagy félév után már lehet ki szeretnéd próbálni.

Szerintem nem emiatt hanem jutsz előbbre.

Amúgy pedig ez teljes mértékben rajtad áll hogy mikor állsz rá készen.

18/F

2014. dec. 23. 12:31
 18/29 anonim ***** válasza:
28%

Az összes bikádat azonnal lesmárolod?

Hallod smárold már le az egyszeműm,plíz;D

2014. dec. 23. 12:41
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem téged szándékozlak lehúzni,csak a kérdezőt.
2014. dec. 23. 12:50
 20/29 anonim ***** válasza:
67%

Én csak azt nem értem, miért kell egyből ler*bancozni. Ismered? Szerintem nem, javíts ki ha tévedek. A többiek is, életetekbe nem járnátok egy szép lánnyal? Nekem küldött képet, nem beképzelt. Legalább magatoknak ne hazudnátok, hogy aztmondjátok: "Én soha nem járnék szép lányokkal, undorítóak :D". Legyetek melegek srácok, tiétek a világ.

1. válaszoló

2014. dec. 23. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!