Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek igaz lehet? Vagy...

Szerintetek igaz lehet? Vagy hazudott?

Figyelt kérdés

Van egy nő aki tetszik nekem.

Benzinkúton dolgozom, mellékben pedig szerelek autókat is.

Ennek a nőnek is kell az autóját szerelni, elég régóta.

Ma bejött hogy oda adja a slusszkulcsát a kúton, épp ott kávézott egy férfi, érdemes a férfiról tudni hogy egy p***vadász, elég sok nőt hajt, 40 éves kb, sok pénze van nagy autója.

Kikísértem a hölgyet, majd amikor visszamentem, fura dolgokat kezdett elmondani.

Látom megd**nád, nem mondtam rá semmit, időm sem volt, folytatta hogy ő neki meg volt, fél évig volt a szeretője (tudni kell a hölgy párkapcsolatban van 5 éve, és még 22 éves, nem lehetett ez korábban ha igaz) aztán közölte hogy egy másik nős pasival is kavarhatott mert látta együtt őket, és a hölgy viszont beszélt róla pár hónapja hogy igen tényleg rá volt szállva.

Mikor együtt voltunk a nővel az autójával a pasi akiről szó volt, elment mellettünk, és majdnem kiesett a szeme annyira nézte a hölgyike autóját, akkor kérdeztem is a hölgyismerőst hogy ismerik-e egymást. Azt mondta hogy nem, mai alkalommal is amikor bejött és kiment csak köszöntek hogy heló szia és kész, egy szóváltás sem volt.

Nem tudom mit higgyek, nagyon érdekel, és nem fogom megkérdezni, mert nem akarok a magánéletébe ennyire bele mászni, csak nem néz ki ilyen nőnek, ráadásul ez a pasi azt mesélte hogy egy hisztis vergődő liba, de én nem így ismertem meg.

2014. dec. 22. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Hazudott:

"és a hölgy viszont beszélt róla pár hónapja hogy igen tényleg rá volt szállva."

"Mikor együtt voltunk a nővel az autójával a pasi akiről szó volt, elment mellettünk, és majdnem kiesett a szeme annyira nézte a hölgyike autóját, akkor kérdeztem is a hölgyismerőst hogy ismerik-e egymást. Azt mondta hogy nem, mai alkalommal is amikor bejött és kiment csak köszöntek hogy heló szia és kész, egy szóváltás sem volt. "

2014. dec. 22. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Húú, bocsi értelmetlenül írtam.

Van a hölgy, van a gazdag idős, és egy másik nős pasi.

Pár hónapja, az idős gazdag elment mellettünk, amikor épp vezettem én az autót és gűlledt szemekkel nézte az autót, kérdeztem a hölgyet hogy ismeri-e a gazdag idős pasit, közölte hogy nem.

Néhány azt hiszem 2 hónapja, bezsélgettünk egy jót a kúton, és közben jött a másik nős pasi.

A hölgy közölte hogy tiszta égő a pasi, felesége van és gyereke és totálisan rá van szállva, hivogatja, elé megy a munkahelyére stb.

szóval a kettő dolog az két külön, csak rosszul fogalmaztam. Elnézést.

2014. dec. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!