Hazudott vagy sem?
Hali
Van egy lány munkahelyen,az elején közlöm,h van barátja,igen,gusztustalan,h ráhajtottam,de nagyon nagy hatással volt rám,sajnálom:(
A lényeg,h tetszem neki,ezt vissza is hallottam,találkoztunk is párszor.
De végül azt mondta,nem jövök be neki.
Pár napja kerülöm,alig szólok hozzá,és látszik rajta,h nagyon kivan ettől.De én nem tudok úgy lenni vele,h ne akarjam megkapni,és ha ez az igazi válasza,akkor tiszteletben tartom.
A kérdés:egyik csaj barátommal beszéltem,ő is ott dolgozik, felvette azt,h lehet csak azért mondta,h nem jövök be neki,h ne legyek rámenősebb,h békénhagyjam,mert mondjuk nem mer egy kapcsolatot felrúgni egy szinte ismeretlen emberért,mert lehet két szék közé esik.Meg ha nem működne a dolog,akkor egy szakban dolgozni velem,stb..rossz lenne aláírom.
Ebben szerintetek lehet ráció? Vagy a lányok nem gondolkodnak ennyire bonyolultan?:P:)
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!
Az én fejemmel, biztos nem azt mondtam volna, hogy te nem jössz be nekem azért, hogy ne legyél annyira rámenős, hanem megmondtam volna konkrétan ezt, hogy figyelj nekem barátom van szeretném őt tiszteletben tartani, és nem akarok másokkal "úgy" ismerkedni. Valószínűleg ettől is kapcsoltál volna, ez egy picit erős visszautasítás, amit ő mondott. Lehet azért találkozott veled néhányszor, mert nem tudta hol a feje, de ha én így meggondolnám magam megmagyaráznám, hogy értsd, és elfogadtad volna szerintem, ha így csinálja is. Valószínű, hogy neki ez volt a könnyebbik út.
Hogy nem foglalkozol vele meg gondolom nem téged hibáztat, hanem saját magát. Ha ennyire bántja oda kéne, hogy menjen hozzád és bocsánatot kérni, amiért megbántott. Lehet nem mer. De ha téged zavar, hogy ennyire ki van, menj oda hozzá kérdezz rá, hogy hogy van, de csak egy sima munkatársi beszélgetés legyen, és lehet ő is megnyugszik, ne legyetek haragban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!