Sokat fogytam, így a régi "pasi jelöltek" újra rám
írtak és próbálnak hízelegni. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Most, hogy lefogytam közel 20kg-t megkeresnek azok a pasik akikkel régebben ismerkedtem, pedig a legtöbb helyében nem lenne pofám ezt megtenni, ugyanis néha elég csúnyán elbántak velem, vagy csak úgy kiléptek az életemből elköszönés nélkül kb. Nem imponál ez a dolog és nem szeretnék velük találkozni, sőt, nem is igazán szeretnék ismerkedni, vagy új párkapcsolatot keresni, mert csak az jár az eszemben, hogy egy éve még úgysem kellettem volna nekik. Ti mit tennétek a helyemben, és ez mennyire normális?
Küld el őket... Mindegyik csak a szexre megy. Nekem is ez volt a helyzet és az összes retardált csak ágyba akart vinni. Szerintem ismerkedj új srácokkal. De velük is vigyázz nagyon
2014. dec. 22. 08:03
12/18 anonim válasza:
#11 de az "új srácok" is csak ugyanolyan retardáltak lesznek, ha nem még jobban, mivel korábbról sem ismerték a kérdezőt. Mennyivel jár velük jobban??
2014. dec. 22. 08:05
13/18 anonim válasza:
Én hasonloan vagyok csak fiúkent. Lefogytam es megizmosodtam,így a regen hideg,közömbös lanyok is elkezdtek hízelegni.
En abszolut megerte hogy regen nem voltam nekik vonzo.
20 kilo súlyfepesleg eleg sok,nem felszinesseg hannem tudtak vonzodni hozzad.
2014. dec. 22. 08:15
14/18 anonim válasza:
"pedig a legtöbb helyében nem lenne pofám ezt megtenni,"
Foglalkozz azokkal, akik helyében lenne pofád megtenni. Tehát azokkal akiknek a súlyfelesleged miatt nem kellettél ugyan, de emberi módon tudtak visszautasítani.
2014. dec. 22. 08:16
15/18 anonim válasza:
En is voltam ebben a helyzetben nokent, lefogytam, es ma azok a pasik buknak ram akik anno kb eszre sem vettek en pedig atnezek rajtuk.
Ha dagin nem kellettem, akkor vekonyan vegkepp ne kelljek:-)))
Ez az ex malacsagom bosszuja:-))))
2014. dec. 22. 09:48
16/18 anonim válasza:
A lényeg itt:
"... elég csúnyán elbántak velem, vagy csak úgy kiléptek az életemből elköszönés nélkül kb..."
Egyáltalán mi a kérdés? Egy dolog, hogy valakinek nem tetszenek a duci lányok, egy másik meg a fenti viselkedés. Sajnálom, hogy ilyen emberekkel ismerkedtél meg eddig, én a cipőmet sem törölném beléjük ezek után.
2014. dec. 22. 09:55
17/18 anonim válasza:
Nem foglalkoznék velük, nem is válaszolnék nekik.
2014. dec. 23. 11:45
18/18 anonim válasza:
attól, hogy lefogytál nem csak az alakod változott, hanem látnak benned akaraterőt és kitartást is, ami elég vonzó belső tulajdonság
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!