Lányok! Mit szólnátok hozzá ha részegen írna neked facebookon az a srác akivel épp kavarsz?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit becsicsentettem és olyanokat írogattam neki hogy szerettem meg ilyenek..csak kicsit sok helyesírási hibával xd.Nem tudom hogy mit szólt hozzá mert azóta még nem beszéltünk,de kicsit szégyellem magam.2014. dec. 20. 15:29
1/3 anonim válasza:
Eléggé lelombozna és csökkenne iránta mindenféle vonzalmam.
2/3 anonim válasza:
Elküldeném a halál véreres f..szára.Volt már dolgom efféle emberrel sajnos.
3/3 anonim válasza:
Na szóval....hát nem a legjobb.:) De várd meg,hogy fogadja!!!!
Ha kiakad,mondjad más irta,esetleg,hogy tényleg nagyon sokat ittál,neharagudjon,hogy főleg részegen írkálsz neki !
De ha meg jól akkor meg mivan? ;-)
Mit strapálod magad,de ahogy előttem is írták ...Elléggé elvenné a kedvemet,hogy részegen írna az akivel épp kavarok.De mondjuk akkor is gondol rám,haha. :-):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!