Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mondjam el neki így,...

Most mondjam el neki így, vagy maradjon továbbra is egyértelmű "titok"?

Figyelt kérdés

Rövidre fogom:

Ismerkedek egy lánnyal már egy ideje. Külföldön él, ritkán jár haza. Folyamatosan csak kerülgetjük a forrókását, mert még legalább 1 évig nem tudnánk kapcsolatba lépni. Viszont néha úgy érzem, hogy olyan jó lenne elmondani neki, hogy mi van bennem, hiába gondoljuk azt mindketten, hogy várni kell még. Legalább lgyen kimondva egyértelműen.

Jó ötlet kimondani, hogy tetszik nekem, és utána így beszélgetni, vagy ezzel csak elrontanám a hangulatot, maradjon inkább így, ahogy most van, aztán majd személyesen megbeszéljük, ha újra találkozunk (soká)?

(Jelenleg mindkettőnk számára egyértelmű, hogy tetszünk egymásnak, noha ezt konkrétan még nem mondtuk ki..)

2014. dec. 19. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt kimondhatod, hogy tetszik. Azt viszont semmiképp ne említsd, hogy: szeretlek.
2014. dec. 19. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt semmiképp nem is akarnám. Ahhoz nekem jóideje kapcsolatban kéne lenni, hogy ilyet kimondjak.

Csak annyit akarnék neki mondani, hogy tetszik nekem. És nyíltan beszélni végre. Csak nem akarom, hogy utána más legyen a dolog közöttünk. Mármint rossz irányba más.

2014. dec. 19. 22:59
 3/4 PearlDiver ***** válasza:

Nem feltétlen kell így kimondani neki, hogy figyelj, amúgy tetszel.

Lehet erre utalásokat is tenni, olyanokat amiket nem lehet félreérteni. Nagyon izgalmas tud lenni ha sokáig nincs kimondva de azért érzitek :)

2014. dec. 19. 23:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Már egy ideje ez megy, eddig nagyon izgalmas volt :)

Erre értettem azt a bizonyos forrókásás részt.

Csak néha úgy érzem, szívesen tovább lépnék egyet. Viszont aztán belegondolok, hogy erre a pontra akkor már többet nem térhetünk vissza, ha továbblépünk. Ezért inkább nem mondtam ki egyenesen.

Néha azt látom jobbnak, hogy beszéljek róla, néha meg azt, hogy ne.

2014. dec. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!