Folyton vigyorgunk egymásra, egyértelmű h van köztünk valami, de hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy fiút, mert közös a baráti társaságunk (én még új vagyok ott). Már az elején is nagyon mosolygott rám, és ahogy elkezdtünk beszélgetni, annál inkább. Aztán bejelöltem facebookon, beszélgettünk kicsit és elhívott talizni, akkor is folyamatosan vigyorogtunk egymásra, és jól elbeszélgettünk, elnevetgettünk. Viszont azóta nem beszéltünk. Hamarosan találkozunk újra, mert lesz egy baráti összejövetel, amire mindketten hivatalosak vagyunk. Hogy kéne alakítani a dolgokat, h alakuljanak a dolgok?:D Elég egyértelmű szerintem h bejövünk egymásnak, nem is szeretném siettetni a dolgot, csak azt sem akarom h megálljon ezen a szinten a kapcsolatunk. Mi lenne a következő lépés?2014. nov. 25. 10:12
1/2 anonim válasza:
Beszélgessetek minnél többet de inkább személyesen ne csak facen :) és ha nem félénk a srác akkor meg fog csókolni
2/2 anonim válasza:
Részben magamra ismertem, de nem az a srác vagyok. Majdnem ugyanígy vagyunk mi is, csupán annyi különbséggel, hogy ritkábban tudunk találkozni. Egyértelmű, hogy ott pattog a szikra közöttetek, már csak be kéne gyújtani. Szerintem amikor beszélgettek, nyugodtan nyomj egy puszit az arcára csak úgy. Örülni fog neki. :) Legközelebb lehet, hogy visszacsókol, aminek szerintem te is örülnél. Alakulni fog még ez közöttetek, csak türelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!