Hűséges lányok hol vagytok?!?!?!?
Én azt vettem észre a legtöbb lánynál, hogy egyre inkább a külsőségekre utaznak, és arra, hogy kinek van a leghelyesebb pasija. Mint egy elbszott vetélkedő.
Összejönnek a szerintük szőkeherceggel, majd 2 hét után szakítanak, mert belsőre azért mégse olyan, mint amit elvártak. Majd ugyanezt megismétlik még vagy 20x, végül eljutnak odáig, hogy már 18 éves korukra teljesen kiélték magukat, és a hátralévő életük lószrt se fog érni, és nem is fognak kelleni senkinek, mert már a város tudja róluk, hogy kinek volt meg.
Én az vagyok :-)
Csak nem Vesztrémi
Azért 4esnek mondanám, hogy nem feltétlenül az első szerelemnél marad a hűséges lány, mert akármennyire is hűséges, egy kapcsolat kettőn múlik. Az első szerelmem megcsalt, miközben én végig hűséges voltam hozzá. Nem az én hűségemen múlt...
Viszont azzal egyetértek, hogy kapcsolatban vagyunk. Máskülönben, honnan tudnád, hogy hűségesek vagyunk? :)
22/l
"Összejönnek a szerintük szőkeherceggel, majd 2 hét után szakítanak, mert belsőre azért mégse olyan, mint amit elvártak. Majd ugyanezt megismétlik még vagy 20x, végül eljutnak odáig, hogy már 18 éves korukra teljesen kiélték magukat"
- Ja, mert kéthetes kapcsolatokban aztán rohadtul ki lehet égni...
#9: valószínű te is ezt a kategóriát gyarapítod.
Gondolj már bele, ha gyereked lesz, és az utcán sétáltok, akkor mit mondasz a gyerekednek, miért köszönsz minden 2. bácsinak az utcán?
Azért, mert ők a te volt pasijaid voltak? Szegény gyerek ugyanabban a tudatban fog felnőni, hogy ha az anyja ezt csinálta, akkor ő is ilyen lesz, mert ez normális... -.-
Aki hetente-kéthetente váltogatja a pasijait, az egy lotyó, rbanc, satöbbi. Nem kell ezen szépíteni, meg kimagyarázni a dolgokat. Annyi, hogy még nagyon fiatalon talán szüzek, elsőre nehezen mennek bele a szexbe, így 'csak' smárolnak, meg 'csak' leszopja a srácot, aztán a következő utáni-utáni-utáni srácot meg valamiért nem érdekli, hogy előtte már 4 farok járt a csajának a szájában.
Szóval ennyit a mai lányokról :) Tisztelet a kivételnek, de azokon kívül mind lotyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!