Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hűséges lányok hol vagytok?!?!?!?

Hűséges lányok hol vagytok?!?!?!?

Figyelt kérdés
Sehol...:) Szeretnék egy kapcsolatot de amit látok külsősként hogy lányok hogy félreteszik hogy komoly kapcsolatuk van és Mindenre nyitottak...ez Számomra érthetetlen. Ha nem ilyen vagy és ezt olvasod (Lány) Veszprém körül es benne lennél egy kis ismerkedésbe, akkor nagyon szivesen beszélgetnék veled. Én 19 éves vagyok.

2014. dec. 19. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban vagyok és a mai napig nem fogok senki mással semmit tenni, amíg kapcsolatban vagyok.
2014. dec. 19. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Itt van egy a másik szobában. Szóljak neki?
2014. dec. 19. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Én azt vettem észre a legtöbb lánynál, hogy egyre inkább a külsőségekre utaznak, és arra, hogy kinek van a leghelyesebb pasija. Mint egy elbszott vetélkedő.

Összejönnek a szerintük szőkeherceggel, majd 2 hét után szakítanak, mert belsőre azért mégse olyan, mint amit elvártak. Majd ugyanezt megismétlik még vagy 20x, végül eljutnak odáig, hogy már 18 éves korukra teljesen kiélték magukat, és a hátralévő életük lószrt se fog érni, és nem is fognak kelleni senkinek, mert már a város tudja róluk, hogy kinek volt meg.

2014. dec. 19. 22:30
 4/10 anonim válasza:
Ferjnel vagyunk. :D a huseges lanyok nem singlik sokaig es mivel husegesek maradnak is az elso szerelemmel.:) A ferjem nem az elso parom, de az elso szerelmem. :)
2014. dec. 19. 22:34
 5/10 anonim válasza:

Én az vagyok :-)

Csak nem Vesztrémi

2014. dec. 19. 22:34
 6/10 anonim válasza:
4 es vagyok. Csak annyit hogy 26 eves vagyok. Nem vlmi venasszony. :)
2014. dec. 19. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért 4esnek mondanám, hogy nem feltétlenül az első szerelemnél marad a hűséges lány, mert akármennyire is hűséges, egy kapcsolat kettőn múlik. Az első szerelmem megcsalt, miközben én végig hűséges voltam hozzá. Nem az én hűségemen múlt...

Viszont azzal egyetértek, hogy kapcsolatban vagyunk. Máskülönben, honnan tudnád, hogy hűségesek vagyunk? :)

22/l

2014. dec. 19. 22:54
 8/10 anonim válasza:
4 es vagyok. Igen igazad van a ferjem is huseges es rendes edes srac. Ketton mulik az tuti.
2014. dec. 19. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:

"Összejönnek a szerintük szőkeherceggel, majd 2 hét után szakítanak, mert belsőre azért mégse olyan, mint amit elvártak. Majd ugyanezt megismétlik még vagy 20x, végül eljutnak odáig, hogy már 18 éves korukra teljesen kiélték magukat"

- Ja, mert kéthetes kapcsolatokban aztán rohadtul ki lehet égni...

2014. dec. 20. 08:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9: valószínű te is ezt a kategóriát gyarapítod.

Gondolj már bele, ha gyereked lesz, és az utcán sétáltok, akkor mit mondasz a gyerekednek, miért köszönsz minden 2. bácsinak az utcán?

Azért, mert ők a te volt pasijaid voltak? Szegény gyerek ugyanabban a tudatban fog felnőni, hogy ha az anyja ezt csinálta, akkor ő is ilyen lesz, mert ez normális... -.-

Aki hetente-kéthetente váltogatja a pasijait, az egy lotyó, rbanc, satöbbi. Nem kell ezen szépíteni, meg kimagyarázni a dolgokat. Annyi, hogy még nagyon fiatalon talán szüzek, elsőre nehezen mennek bele a szexbe, így 'csak' smárolnak, meg 'csak' leszopja a srácot, aztán a következő utáni-utáni-utáni srácot meg valamiért nem érdekli, hogy előtte már 4 farok járt a csajának a szájában.

Szóval ennyit a mai lányokról :) Tisztelet a kivételnek, de azokon kívül mind lotyó.

2014. dec. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!