Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan adjam tudtára azt,...

Hogyan adjam tudtára azt, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban (bár tudom az aranyszabályt: osztálytársal nem kezdünk) mégis beleestem és a tanácsotokat kérem. A következő a sztori: ha ,,kettesben'' vagyunk, akkr normális és nagyon jól elvagyunk, viccelődik velem és ilyenkor úgy érzem, hogy én is tetszek Neki.Például ma volt utolsó nap osztálykarácsony (már leszoktunk a karácsonyi húzásról) és hozott Nekem ajándékot, de ezt is csak akkor adta oda amikor nem látta senki.

Szóval nem tudom, hogy hogyan hozzam tudtára azt, hogy tetszik. Szerintetek hogyan kellene?

2014. dec. 19. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondd már el légyszíves, hogy hol van ez az aranyszabály. Mi az, ami kimondja, hogy osztálytárssal nem kezdünk? Mert? Miért nem?

Azért, mert szégyellitek egymást és iskolában nem vállalnátok fel a másikat? Vagy azért, mert tudod magadról, hogy nem vagy megbízható, és olyan dolgokat csinálsz suliban, amit ha lenne pasid, akkor ő nem tűrne el?

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem tudom hány évesek vagytok, de néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Ha akarsz valamit tőle, mondd el neki.

2014. dec. 19. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért nem járunk osztálytársal, mertha szakítunk nagyon kínos lesz nem csak nekünk, hanem az egész osztálynak.
2014. dec. 19. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
tartsd be inkább az aranyszabályt
2014. dec. 19. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

"Mert ha szakítunk"...

Ha már így állsz hozzá valamihez, abba kár belefogni is, mert egyértelműen nem vagy biztos a saját dolgodban.

2014. dec. 20. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenhez így fogsz hozzáállni, hogy "mert mi lesz ha", akkor jó sok dologtól elfogsz esni az életben.
2014. dec. 20. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Tévedés, nem így állok hozzá, de mindenre kell gondolni.
2014. dec. 20. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!