Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ESTJ, INTJ, ISTP, ENTJ. Mi a...

ESTJ, INTJ, ISTP, ENTJ. Mi a fene ez?

Figyelt kérdés
Tele van az oldal ezekkel a típusokra vonaztozó ismerkedős kérdésekkel. Csak én nem értem mi ez?
2014. dec. 19. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Azert az tulzas, hogy faszsag.

Meglepoen jol mukodik.

2014. dec. 19. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Azt sem tudod mi az, fogadni mernék, hogy utána sem olvastál, de már f4szság valami, nagyon intelligens hozzáállás...

Mellesleg nagyrészt pontos mert elég jól elhatárolja a személyiségeket. Egy introvertált és tervező embert nem fog összeilleni egy extrovertált, spontán személlyel.

2014. dec. 19. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

- A gugliba beírni nehéz? Úgy néz ki, egyeseknek igen.

- Ellenben könnyű kapásból lemarhaságozni anélkül, hogy megpróbálnátok megérteni, mi is ez. Taps.

- Akár tetszik, akár nem, az embereknek (az értelmesebbjének, szóval ti ebbe nem biztos, hogy beletartoztok, fujjogók) van elképzelése arról, hogy milyen párt szeretne, milyen illene hozzá. Érdemes ezen jellemzők felől is elindítani egy keresést, ennek egyik összetettebb módja ez a személyiségtípusosdi. És nem, nem veszik halálosan komolyan, nincs semmiféle _csak_ez_alapján, és társai. Csak a hülyék (és a sithek) gondolkoznak végletekben, az értelmes emberek nem. Ez csak egy próba, egy beszélgetéskezdeményezés, egy elindulás a sok közül. Szerintem nem olyan nehéz ezt felfogni.

2014. dec. 19. 20:12
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

juj 0% jaj ne.. na szóval szerintem meg ez max ilyen placebo hatás, te belelátod magadnak hogy működik azt ennyi.

Egyszerűen rohadt sok minden befolyásolja hogy mi hogy stb. Pl ha kitör egy háború és szétbombázzák az országod, vagy mint Batman-nek lemészárolják a családod, stb. rengeteg minden befolyásolhatja xy személyiségét, meg is változhat akár ebből amabba.

Ez csak egy jól megfogalmazott cucc, amit sok ember be is vesz, mert direkt úgy van megszerkesztve, aminek persze van alapja, de hogy ez ilyen hobby tudományon kívül többet érjen, ez hülyeség.

Amúgy is mi van azokkal akiknek nincs netje stb,, vagy egyszerűen nem jut el hozzájuk ez a dolog, akkor ők sötétségben élik le az életük, személyiségük teljes valójának tudta nélkül?

Szóóóval, ennyi, de hát okos ötlet,, de ja szóval rengeteg faktor kéne, amit itt olvasgattam ezek a 1,5 oldalas cuccok, hát hüha,

2014. dec. 19. 20:13
 15/22 Oops! válasza:
82%

Hogy egy viszonylag elismert lélektani típus besorolásra, ami nem mellesleg a 20.század elejére nyúlik vissza, igen furcsa "divathullámként" jellemezni.

Mellesleg igenis jól működik alapként, hisz volt már "szerencsém" MBTI besorolásban hozzám illő, ill. nem illő lányokkal is megismerkedni.. nem vagyok szűk látókörű, nem zárok ki valakit azért mert nem ilyen.. de nem is lett túl jó vége a kapcsolatnak..

2014. dec. 19. 20:15
 16/22 A kérdező kommentje:

letesztelem magam...(mint 12 évesen a csajos újságokban:D).

lehet hogy van alapja, de nekem teljesen felesleges dolognak tűnik. enélkül is tudom milyen párt keresek

2014. dec. 19. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

73%-os, te akkora ökörségeket hordasz itt össze, hogy komolyan felröhögtem rajta! :D

Értelmezni sem lehet miket irkálsz, de ész nélkül próbálod osztani az észt, ez vicces. :)

2014. dec. 19. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
Jesszusom, 73%, elképesztő, hogy lehet képes valaki ennyi marhaságot összehordani... ez lassan az a szint, mint amikor valamelyik mélyértelmű kommentelő (máshol) lefikázza az IQ-tesztet, mondván úgyis csak kiguglizható műveltségi kérdések vannak benne...
2014. dec. 19. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

jaj...nem próbálom osztani, ezzel az erővel te meg csak szintén valami hülyeséget reagálsz az én kommentemre,, amúgy is én még csak le se fas**ágoztam, csak mondom, de most már csak azért is megnéztem a teszteket is.

Ez is 2 lehetőség? És ennyi? minden kérdésnél, és mi van ha nekem valahol a kettő között van?

Azért azt ne mondja nekem senki, hogy ez kb valami kőbe vésett szent írás ami 100% igaz. Jaj könyörgöm, ezek meg értelmezni se lehet,,, akkor tanulj meg olvasni nahh, juj de beszóltam én is.

mi ebben olyan bonyolult, annyit mondtam hogy az ami itt le van írva nem mondanám hogy kiterjed mindenre, mert azért bőven van ami befolyásolhatja valakinek a személyiségét, mondom van alapja, nem valami full hülyeség az egész, de nem írom le újra,,, de rohadt nehéz ezt értelmezni füü..

de hát nekem aztán tök mind1, ha válaszolsz ha nem. De elnézést hogy nem értek egyet jujjj.. igazán restellem.

2014. dec. 19. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Senki sem beszélt szentírásról, sőt, első kommentemben külön leírtam ezt, de bemásolom, hátha nem sikerült elolvasni:

"És nem, nem veszik halálosan komolyan, nincs semmiféle _csak_ez_alapján, és társai. Csak a hülyék (és a sithek) gondolkoznak végletekben, az értelmes emberek nem. Ez csak egy próba, egy beszélgetéskezdeményezés, egy elindulás a sok közül. Szerintem nem olyan nehéz ezt felfogni."

Amúgy egy teszt az adott időpillanatban mért értéket adja meg. Ha az ember személyisége változik, akkor a változás előtt másféle eredmény jön ki, mint a változás után. Ez annyira nyilvánvaló, hogy nem is értjük, miért pattogsz rajta.

2014. dec. 19. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!