Itt vannak INFJ lányok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy INFJ-lány és INTJ-fiú pár ismerősöm, a fiú nagyon racionális, mindent meg szeretne magyarázni, állandóan lételméleti kérdéseken jár az agya, a lány is, viszont ő inkább meseországban kirándulgat egész nap. :)
Nagyon jól megvannak ennek ellenére. Én INTJ vagyok, INFJ lányokkal ismerkednék. :P :)
23/f
2014. aug. 24. 17:14
1/7 anonim válasza:
INFJ a lány, akivel ismerkedem. Tényleg meseországban jár ő is folyamatosan. Engem elvarázsolnak az INFJ lányok.
3/7 anonim válasza:
Egy INFJ lány nekem is írhatna! :D ;)
ISTJ vagyok, 29/F
4/7 anonim válasza:
Vannak, csak nem mindegyik ismerkedik. :P
5/7 anonim válasza:
én az vagyok,de nem nagyon szeretnék ismerkedni bocsi
6/7 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már ezeket a szarokat.
7/7 anonim válasza:
Szerintem rossz páros az INTJ és az INFJ.
INFJ-nek legjobb az INFJ és az INFP... Legalábbis én velük lennék csak jóban az INTP kapcsolatom elbukott pont az eltérések miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!