Lányok, szerintetek ez így működne?
Legfőképpen lányok véleménye érdekel,de hasonló cipőben járó fiúk véleményét is meghallgatom!!
Előre megkérnék mindenkit,hogy a "nem csak a külső számít" válaszokat legyetek szívesek mellőzzük,mert ez csak álszenteskedés (én már csak tudom)..
Na szóval a problémám,hogy egyáltalán nem vagyok jóképű.. Természetesen tisztában vagyok vele,hogy minden lánynak más a "jóképűség" fogalma,de higgyétek el nekem,nem vagyok az,hiszen sosem voltak olyan gondjaim,hogy lányok össze vesztek volna rajtam..Ritka alkalom volt mikor valakinek megtetszettem!!
Az érdekelne,hogy ha komolyabban el kezdek gyúrni,akkor ezt a "kellemes" arcot kárpótolhatom izmos testalkattal?
Apropó,nem vagyok emos,szóval nem keseregni jöttem ide,csak szimplán tanácsot szeretnék kérni!
Tényleg fontos az arc, de ha a testeden megakad a lányok szeme és könnyebben felkelted a figyelmüket, az már indulópontnak nagyon jó. :P
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!