Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biszex fiúk/lányok, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk/lányok, szerintetek egy ilyen kapcsolat működne?

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok

Kb 1 éve vagyok együtt fiú partneremmel, szeretőm őt. Azonban nem rég ismerkedtem meg egy lánnyal, tetszünk egymásnak,s menne a dolog kettőnk között.

Biszexként hawainak lehetne mondani, hogy fiúm is csajom is van. De mégis szörnyű helyzet. 1 éves fiú kapcsolatomat nagyon nehz elengedni, a lánnyal pedig nagyon szeretnék összejönni, de képtelen vagyok "dönteni". Komoly érzelmekről van itt szó.....

Ti mit tennétek? Milyen tanácsotok van?

2013. júl. 6. 09:56
 1/10 belbolyhocska ***** válasza:
Én a lányt választanám, de az is nehéz hogy szereted a fiút. Hát ebbe csak te tudsz dönteni..
2013. júl. 6. 10:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, bennem is az mozog h a lányt kell vlasszamm...s őt is szeretném......de 1 évnyi komoly érzelmek után....kegyetlenség :/
2013. júl. 6. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondd el a lánynak a fiút, lehet megérti:) aztán lenne egy fiúd és egy csajod is
2013. júl. 6. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább fordítva csináld szerintem, a fiúnak mesélj a lányról, hátha megérti...
2013. júl. 6. 10:39
 5/10 belbolyhocska ***** válasza:
Valóban, inkább a fiúnak mondd, hogy van egy lány aki tetszik..
2013. júl. 6. 11:04
 6/10 A kérdező kommentje:

JA, igen azt lehagytam, hogy a fiú mindent tud, és beszéltünk is erről ,hogy ha bármelyikünknek is összejön egy csaj (mert, hogy ő is bi), akkor gond nélkül a csajt kell válasszuk. Csak ne volt szó arról ,hogy ilyen mély érzéseket fogunk táplálni egymás iránt 1 év alatt.

Szóval a srác mindent tud, és támogat is, de neki is nehéz....hogy kettőnk között megszakad ez a dolog

2013. júl. 7. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
És ha nem szakadna meg köztetek a dolog, csak ritkább lenne az egész? Úgy értem a csaj lenne az első, de nem hanyagolnád a srácot? A barátnődnek meg azt mondanád, hogy ő a haverod és ezért lógsz vele...
2013. júl. 7. 10:23
 8/10 Joe Makepeace ***** válasza:

Utolsóhoz! Magyarul azt javaslod, hogy csalja meg a kérdező a lányt, miután összejött vele, sőt ebből készítsen rendszert?!

Képzeld el, hogy esetleg később gyerek lesz, stb. és akkor egyszer csak kiderül a dolog, ráadásul folyamatosan félrejár az nem lenne a számára zavaró? Vagy ha nem derül ki az szerinted nem megcsalás?

Johnny bácsi két élete?

Ilyennek nem kellene kirakni sem a fiút, sem a lányt...

2013. júl. 8. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
De ha ott van benne a bisex hajlam?Akkor nyomja el teljesen?Főleg, hogy a kérdező szereti a srácot...Én csak azt javaslom neki, hogy törekedjen arra, hogy teljesen boldog legyen...Ha neki ehhez 2 személy kell, akkor az miért zavar titeket ennyire?Mások vagyunk...
2013. júl. 8. 20:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Felettebb nehez helyzet.

Meg fiatal vagyok..mondhatni h valszeg lesz meg par kapcsolatom...igy a gyerek ügy nem itt fog gondot jelenteni.

Most probalok azon lenni, hogy mindkettovel boldog legyek..ugy ertem hamar biszex vagyok, akkor erzeseimek tokeletesen eleget teve, legyen egy csajom is es egy fium is. Csak valoban...mivel tenyleg a csajt elyezem eloterbe...mar-mar lelkileg fájhat h kicsit atejtem a lanyt. Mondjuk mas dolog egy lannyal "megcsalni" es mas h van egy fiu. Mt

2013. júl. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!