Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sikerült megismerkedni itt...

Sikerült megismerkedni itt olyannal, akivel most is együtt vagytok, vagy voltatok egy darabig?

Figyelt kérdés
Hiszen minden nap jönnek az ismerkedős kérdések.

#fiú #ismerkedés #lány #gumicsónak #imerkednék #hallofon
2014. dec. 17. 23:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ááá nem, sajnos ugyanaz van itt is mint élőben. leplezhetetlenül tapló vagyok, csak kihasználnak a csajok, szex után eldobnak :'( pedig én csak egy kis szeretetre vágyom nem csak az, hogy "arra" kelljek. nincs egy olyan lány sem aki szeretné a belsőm :(
2014. dec. 18. 00:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11# Hasfelmetsző Jack szeretné a belsődet sztem.
2014. dec. 18. 00:10
 13/18 anonim ***** válasza:
A barátomat itt ismertem meg, és lassan 10 hónapja vagyunk együtt. De nem ismerkedős kérdésnek köszönhető a dolog, hanem az egyetemi felvételi kapcsán találtunk egymásra. Én kérdeztem egy iskoláról, ő válaszolt, elkezdtünk privátban beszélgetni, ahol hamarosan kiderült, hogy egy városban lakunk. :)
2014. dec. 18. 00:35
 14/18 Szergej55 ***** válasza:
Nem, de nem is cél.
2014. dec. 18. 01:27
 15/18 anonim válasza:
Én itt ismertem meg a volt párom. Két hónapig voltunk együtt. Sajnos nagyon távol lakunk egymástól, ezért nem működött.
2014. dec. 18. 01:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Eddig azt hiszem 6 olyan emberrel találkoztam akiket itt ismertem meg.

Több is lenne csak sajnos nem vagyok budapesti :(

Volt akivel kapcsolat lett, volt akivel csak szex, meg olyan is akibe egyoldalúan lettem szerelmes és a végén elhidegültünk.

Egy megjegyzés, ismerkedős kérdéssel szinte biztos, hogy nem lesz semmi eredmény.

2014. dec. 18. 02:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt, ismerkedős kérdést írt ki, bár elég szerényet. 1 hónap levelezgetés után találkoztunk, azóta együtt vagyunk. :)
2014. dec. 18. 08:08
 18/18 anonim ***** válasza:
én a világ végén élek, ezért senkivel sem találkozok, akit itt megismerek. egy-két online barátot találtam, de amúgy sem társkeresőnek használom az oldalt
2014. dec. 18. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!