Hogyan verjek ki a fejemből egy srácot, akivel úgysem lehetünk együtt?
Figyelt kérdés
Van egy iskolatársam, aki nagyon tetszik, de ez bonyolult... Tudja, hogy tetszik nekem, mert elmondtam neki, viszont nem lépett még azóta semmit, viszont szokott bámulni, főleg, ha más srácokkal beszélgetek, és olyan érzésem van néha, hogy féltékennyé akar tenni azzal, hogy ő is más lányokkal beszélget, meg közben felém fordul a lábfeje meg ilyesmi... Sok közös van bennünk, csak mindketten félénkek vagyunk, így kezdeményezni sem mernénk, bár beszéltünk már, de nem úgy, meg a barátai tudom, hogy soha nem fogadnának el... Szóval, legjobb lenne, ha elfelejteném, csak sajnos nagyon tetszik... Ti mit tennétek?2014. dec. 9. 01:00
1/6 anonim válasza:
Te már azelőtt feladtad, hogy megpróbáltad volna. Akkor meg mit szenvedsz? Vagy próbáld meg, mert veszteni valód nincs, vagy ne rinyálj!
2/6 anonim válasza:
"meg közben felém fordul a lábfeje meg ilyesmi..."
pff
3/6 anonim válasza:
Hogy verjem ki a fejemből azt a több millió nőt, akivel úgysem lehetek együtt? :S
5/6 anonim válasza:
"mindketten félénkek vagyunk"
"ő is más lányokkal beszélget"
Wut?
6/6 anonim válasza:
Én aszondom', örülj neki, hogy még az ismerkedésetek előtt megmutatkoztak a bibik. Ha már most ilyen probléma áll fenn közöttetek, az a későbbiekben sem oldódik meg nagyon. Nem illetek össze, s erre gyorsan rájöttetek, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!