Ha a pasi azt mondta, hogy majd hív, de csak több mint egy hét múlva jelentkezett, akkor mi volt a szándéka?
Figyelt kérdés
Pasi 35, én 24. Miért mondta azt, hogy majd hív, hogy találkozzunk? Illetve persze van olyan, hogy ezt mondják a pasik, aztán nem hívnak, de ő hívott, de csak nagy sokára. Mondhatnám, hogy addig nem voltam neki fontos, de akkor később miért jelentkezett mégis?2014. dec. 17. 21:43
1/3 anonim válasza:
nem volt pénze feltölteni a telóját
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy azért hívott később, mert így akarta elérni, hogy igazán érdekeljen. A mostani párom is ilyen volt, mikor még ismerkedtünk :) Soha nem hívott volna fel, ha írtam, vagy hívtam, nagyon örült, néha-néha küldött egy sms-t szép versekkel, stb...
De az is lehet, hogy simán csak sok dolga volt. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni :)
3/3 anonim válasza:
Amikor már nagyon eluralkodtak rajta a vágyai,akkor gondolta,szédít egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!