Olyan semmilyen, szürke egér lányként hogyan lehet szálkás izmos, magas, helyes, férfias kiállású, népszerű pasim?
Sajnos az egyetlen amiben elütök az átlagtól az az, hogy nekem az ilyen férfiak jönnek be, de sajnos sosem kezdeményezett egy se nálam, ha pedig én kezdeményezek kinevetnek. Van minden hónapban több átlagos, átlagtól kicsit helyesebb, kedves, aranyos udvarlóm, de nekem ők nem jönnek be. Macskás néniként fogok meghalni?
17/L
Nem térsz el az átlagtól, minden lány ugyanilyenekre vágyik, csak van, aki köt kompromisszumot, és érzelmileg-anyagilag ráakasztja magát egy kevésbé vonzó férfira, és értékrendtől függően megcsalja egy szálkás izmos magas helyes férfias kiállású népszerű pasival, vagy nem.
Te Magad vagy a Nagy Átlag.
Nem tudom mi bajotok van, de szerintem ezek az elvárások egyáltalán nem rugaszkodnak el a valóságtól. Teljesen normális, mondom ezt én, akire teljesen igaz ez a leírás.
Én nem tartom magam semmivel sem különlegesebbnek másoknál, legfeljebb azoktól, akik csak sajnáltatják magukat.
Nem hinném, hogy macskás néni leszel. Majd jön egy srác, valamikor a jövőben, akiben majd mindezeket meglátod, vagy lehet nem is lesz szükség mindenre ahhoz, hogy megtaláld benne azt, amit keresel.
Egyébként fiatalon miért nem lehet az ember felszínes? Nem párt keresünk, csak jól akarjuk érezni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!