Miért van az hogy csak az átlag lányoknak vagyok jó?
Figyelt kérdés
Megelégszem velük, sőt nagyon szépek. Velük együtt lehet lenni gyönyörűek illatosak és kedvesek. Szerelmesen tudnak szeretni, de én valamiért ezekre a kis plázacica álszent csinibabkára vágyom.. Mert most nem szeretnék még szerelmet. 16 éves vagyok.. Szóval nekik mért nem kellek? Látásból megmondják.... Pedig a kedves, aranyos lányok meg mindig mondják, hogy helyes vagyok és stb. Nekik tetszem, de én nem ere vágyok2014. dec. 17. 19:08
11/15 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu kérdés. Nem, nem nézek ki egyáltalán rosszul. De nem vagyok izmos sem persze átlagos vagyok.. az a baj, hogy a menő szexi lányok elkerülnek, de az aranyos tündéri.. hogy is mondjam.. felnőttesebb komolyabb kapcsolatra vágyó lányoknak tetszem... sokak szerint olyan a kisugárzásom
2014. dec. 17. 19:19
12/15 anonim válasza:
Örülj, hogy kellesz valakinek. Sokakat még az átlag lányok is elutasítanak :"D
13/15 A kérdező kommentje:
Pedig olyan tündériek.. persze ezekből is páran. nem átlagra értem a külsőt hanem inkább azokra aki szeretik a férfiasabb pasikat és nem szeretik a plázacicák kedvenceit, a swag vagy mit
2014. dec. 17. 19:30
14/15 anonim válasza:
küldesz magadról egy képet? :)
15/15 anonim válasza:
mostanába mindenkinek a plázacicák kellenek és ha egy ari/cuki csak bele szeret valakibe akkor azt le se szarják a fiúk rá se néznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!