Barátságot érez irántam, vagy többet?
NA szóval.... Hát a történet kicsit zavaros, és hosszú, de azért elmondom.
Nagyon sokat gondolkoztam, hogy kiírjam-e ezt a kérdést... De mint láthatjátok, megtetettem, hátha kapok segítséget.
Akkor kezdem az elején.
13 éves múltam, 7.osztályos vagyok. Nem vagyok a leglányosabb típus, de azért nem nézek ki fiúnak. Focizok, sportolok. az osztályban nagyon sok barátom van, sok időmet töltöm fiúkkal, de egyaránt lányokkal is. Viszonylag magas, és elég vékony vagyok.
Ennyit magamról, csak hogy ti is képben legyetek.
Itt jön a lényeg.
Szóval jár az osztályomba egy srác, Roli a neve. Kedves, nagyon okos, helyes, focizik, szóval az a tipikus "álompasi" kategória. Nem mellesleg a legjobb fiú barátom. Ez a srác 2 évig volt az "ex" legjobb barátnőmbe (Kittibe) beleesve, de a lány idén nagyon megváltozott. Elkezdett pasizni, nem tudom hány sráccal kavar, szóval eléggé furcsa lett(ezért is csak "ex"). Kittinek valójában sosem tetszett Roli, de nem mondta el neki. Kihasználta. Roli állandóan ajándékokkal "bombázta" stb. Mi (a barátai) már vagy 1.5 éve mondjuk neki, hogy hagyja, mert úgy sem lesz belőle semmi. Kb. 2 hete Roli "kiszeretett " belőle, és azt mondta, hogy nagyon rossz irányban megváltozott . Kitti erre nagyon mérges lett, de ezt titkolta, mert rájött hogy veszélyben van az "ajándékforrása".
Roli ez eset előtt kb. 1 héttel elég furcsa "jeleket" küldött felém. Amikor utaztunk valahova, 4-en ültünk, Kitti, Roli, Betti és én. Roli megkérte, hogy mondjuk el mind 3-an (a lányok) az ideálunkat. Betti kezdte. Elkezdte sorolni, de Roli gyors leállította. Én következtem. El kezdem mondani. Roli mosolygott, és azt mondta, hogy "ez az!". Betti megkérdezte, hogy minek örül, erre rávágta, hogy annak, hogy megfelel az ideálomnak. Ezután poénból megkérdeztük, hogy jár-e velünk. Mindenkinek nemet mondott ,csak nekem mondott igent. Másnap, amikor találkoztunk a suliban, a jelek megszűntek. Semmi, csak beszélgettünk. Roli elvileg talált Kitti után új kiszemeltet, Annát, akire 2 napig nagyon látványosan nyomult. Én tudomásul vettem, hogy akkor biztos félreértettem a dolgokat. De tegnap én álltam a padomnál, és Roli engem nézett, meg csinált valamit a kezével. Ez egyik oszt.társam megkérdezte, hogy mit csinál, és azt mondta, hogy az én a lakomat "vizsgálja"..
Szóval szerintetek bejövök neki? És ha igen, hogy tudjam meg ? Nem akarok a barátságunknak véget vetni, szóval valami diszkrét megoldás kellene...
Húha. Itt azt ne felejtsd el (bár Te nagyon értelmesen és éretten leírtad az egészet), hogy Roli nagyon gyerekes. Ő most akar valakit, megakar szerezni egy barátnőt, mivel ő menő srác, minél menőbb csajszit. (Lehet pl azért, mert érdekelnék szexuális dolgok, és egy lazább lánnyal több esélyt lát, de ez csak egy tipp)
Az alapján, amit leírtál róla, nem egy megbízható figura, valószínűbb, hogy csalódnál benne. Nagyon egyszerű, írj rá, vagy szólj neki, hogy ha ilyen nagy a szája, elhívhatna egy randira és megmutathatná ott milyen érett pasi.:P Vagy ennek bármilyen hasonló verziója. Sarkadra állsz, kicsit szurkálsz is, csipkelődsz, és ha valami bunkó reakciója van, csak ő jön ki belőle szarul, nem te, nevetsz egyet, és mondod h csak poén volt. Diszkrét, mert van menekülőterved rá. Ha meg végül elhív, valószínűleg egy darabig jól jársz!:)) Hajrá!
(Ne gondolkozz diszkrét jelekben, ebben a korban, meg ha ilyen nagyszájú csajozós, akkor nem fog működni, cikizni fog vele pl, egy ilyen csipkelődős beszólós megoldás amit bármikor érthettél poénnak, sokkal jobb:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!