Miért van, hogy buliban egy lánnyal pl elbeszélgetek, viszonylag jól elvagyok, majd a barátnője elráncigálja előlem?
Figyelt kérdés
nagyon sokszor fordult már elő ilyen, pedig a csaj kommunikatív meg mosolyog, de a bunkó barátnője meg elrántja előlem, ezt miért csinálják?2014. dec. 17. 14:08
1/6 anonim válasza:
Szociális dinamika. Nem kezelted a barátnőjét.
Vagy őt is kell kezelned, vagy szárnysegéddel menj oda, aki lefoglalja.
2/6 anonim válasza:
nekem is sokszor volt ilyen, de hála Istennek volt olyan is amikor elküldte a barátnőjét :)
3/6 anonim válasza:
Ilyenek a barátnők. Ha nekik nem jó, elrángatják a kiszemelt lányt, hogy annak se legyen.
5/6 anonim válasza:
Első nagyon igazad van :)
Az én barátnőim is csinálják ezt de akkor azért, mert nem tudom lekoptatni a tagot és jelzek nekik. Bár én akkor nem beszélgetek kedvesen az illetővel...
Lehet h nem igazi barátnöje csak együtt mentek bulizni, nagyon gyakran megesik, és mondjuk az nem akar ott maradni egyedül, vagy neki is tetszettél és szomorú h őt nem hívta el senki...
A szárnysegéd az egy fasza ötlet :)
6/6 smbence válasza:
Én is az első válaszolóval értek egyet.
A szárnysegéd jó ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!