Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám túltenni magam...

Hogyan tudnám túltenni magam rajta egy srácon úgy, hogy lényegében nem is volt köztünk semmi, mégis vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés
2 éve ismerkedtünk meg külföldön, egy kurzus keretén belül. Nagyon megkedveltem, és úgy vettem észre, hogy a vonzalom kölcsönös volt. De mivel nem származunk egy országból, nem találkozhatunk, főleg úgy, hogy nemrégiben a föld másik felére költözött. Amikor már kezdem elfelejteni, mindig ír, megdicséri a képen, stb. És nem a külseje miatt érzem a vonzalmat, mert végképp nem az esetem, hanem a belsője miatt...
2014. dec. 17. 13:05
 1/6 A kérdező kommentje:
* túltenni magam egy srácon
2014. dec. 17. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát költözz utána :)
2014. dec. 17. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress egy másikat, ha mást nem tudsz kitalálni, ez a megoldás.
2014. dec. 17. 13:09
 4/6 anonim válasza:
Áh...Az elején azt hittem hogy nem jönne össze köztetek a dolog és azért tetted fel a kérdést,de így.Szerintem beszéljétek meg.
2014. dec. 17. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg a dolgokat, ha van anyagi keret, akkor a távkapcsolat is működik.

19/L

2014. dec. 17. 13:41
 6/6 anonim válasza:
100%

Hasonló cipőben jártam(kicsit még most is járok),annyi módosítással,hogy én egy osztálytárs után epekedtem,de aztán másik iskolába,városba kerültem,és mostanra olyan fél éve,hogy nem is hallok felőle,illetve nem találkoztam vele.Köztünk sem történt semmi,és ez a mai napig mardos,mert éreztem a kölcsönös vonzalmat,mégsem léptem,és emiatt borzalmasan haragszom magamra...

Szerintem erre a helyzetre nincs egységesen bevált megoldás,max gyakori.A leírásodból ítélve a távolság okán nem fűznéd szorosabbra a kapcsolatot,és ha felejteni akarsz,akkor a legjobb gyógyír az idő.Sablon és közhely,de igaz.Az első hónapokban nekem is rettentően sz*r volt,de idővel sikerült elfogadnom a helyzetet,és ma már csak egy apró szívtáji nyilallás,és a 'mi lett volna ha' a reakcióm,ha eszembe jut.:) Vannak,akik azzal próbálnak feledni,hogy belevetik magukat egy kapcsolatba,viszont véleményem szerint az ilyen nem egy őszinte érzelmeken alapuló kapcsolat,mivel lényegében a partner búfelejtésre van használva,legalábbis kezdetekben biztosan...persze,ha te úgy érzed,neked valakinek az oldalán lenne könnyebb túltenni magad,akkor szíved joga a döntés.

Én azt ajánlom,hogy beszéld meg vele,hogyan érzel,és tudd meg,ő hogyan áll hozzád.Ez a legtisztább.Ha azután is úgy döntesz,hogy felejteni akarsz,akkor az idő segíteni fog rajtad.Meg az is,ha megpróbálod kizárni az életedből.Kegyetlen taktika,de az,hogy naprakész vagy vele kapcsolatban,ilyen esetben csak visszadob a kiindulási pontra.

A felejtés egy ilyen dolog,türelem és kitartás kell hozzá.Át kell élni,sajnos.

Remélem rendbe jössz.:)

2014. dec. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!