Budapest környékéről van olyan fiú, aki szívesen megismerkedne egy kissé különc 20 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Privátba lehet írni2014. dec. 16. 22:46
1/6 anonim válasza:
Én kettővel akarok megismerkedni :D
2/6 anonim válasza:
Mit takar a Budapest környékéről és a kissé különc lány kifejezések pontosan?
Ha erre kapok választ akkor küldök esetleg privátot. :)
Nem vagyok messze Budapesttől ezért is kérdezem.
3/6 anonim válasza:
Pontosan sz@rd le, hogy mások mit gondolnak! Én 20 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom. De nem érdekel. Nem ez az életben a legfontosabb! Majd lesz valahogy! :D
4/6 anonim válasza:
Jaj nyuszika! Várlak vissza ide az oldalra a szokásos "Elmúltam 20 éves, lesz valaha kapcsolatom?" kérdéssel :D
Ez a majd lesz valahogy szöveget meg én is szoktam mondani, úgyhogy tessék más szöveget keríteni magának a kisasszonynak :D
Egyébként meg így kell felfogni a dolgot és nem rágörcsölni erre a témára.
5/6 anonim válasza:
Én is elég különc vagyok. 20 éves, fiú. Viszont nem mernék találkozni innen senkivel.
6/6 anonim válasza:
4. Ő visszajön, te fényesre nyalod a seggét privátban, ettől visszajön az önbizalma, lefekszik pár emberrel, megint úgy érzi, hogy csak kihasználják, és megint kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!