DanteSparda kérdése:
Valaki lenne a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Különc vagyok nem iszok nem cigizek, szeretem a videójátékokat a jó filmeket, filozófiát tudományokat igazából bármiről szívesen beszélgetek, szeretem a sportokat igyekszem egyedien öltözködni, sajnos sokan kiközösítenek remélem itt sikerül találnom valakit.2014. okt. 6. 12:57
2/15 anonim válasza:
na akkor.. én:
nem cigizek, nem iszom, videojáték helyett gépen tolom, jó filmek jöhetnek, a tudományokat hanyagoljuk, sport nekem is jöhet (kézi, röplabda, és még az autó-motorsport), hát valószínű h én is egyedien öltözöm mert még nem jöttem magammal szemben az utcán.. engem nem közösítenek ki.. valaki? :D
3/15 anonim válasza:
Komolyan gondolod, h ez így megy? Mert akkor én is keresek egy igazi szerelem automatát bedobok egy kis aprót és megyek haza életem nőjével.
4/15 A kérdező kommentje:
3. hát te hülye vagy
2014. okt. 6. 13:02
6/15 anonim válasza:
Tőlem lehetünk, de SZIGORÚAN HETERO alapon :D
8/15 anonim válasza:
Veszélyes a kérdező, vigyázzatok vele. Régebben már betalált pár privije, és egy elmebeteg.
9/15 anonim válasza:
Helyes, annál jobb lesz a buli. Én is elmebeteg vagyok, akkor ha mi találkozunk, pusztul az univerzum ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!